Мошеници са започнали да прилагат масово схема за измама, използвана

...
Мошеници са започнали да прилагат масово схема за измама, използвана
Коментари Харесай

Внимание, звънете на полицията, ако намерите банкнота под чистачката

Мошеници са почнали да ползват всеобщо скица за машинация, употребена първо по паркингите в Съединени американски щати и Русия. оплакват се пострадали в обществените мрежи.

Под чистачката се защипва банкнота с наедрял номинал, а когато отвори вратата и слезе, с цел да я прибере, водачът остава или без скъпите си движимости, или без самата кола.

Схемата постоянно се разиграва в подземни паркинги и гаражи, където осветлението не е отмерено, а колите са паркирани с предницата към стена и лидерът нормално не вижда, че под чистачката има нещо.

Щом види парите и излезе от купето, с цел да ги вземе, скритите наоколо крадци претарашват салона за телефони, чанти и портфейли, пише auto.blitz.bg.

Ако задачата е кражба на автомобила, в постановката нормално взе участие цялостен екип с друга кола, паркирана в директна непосредственост.

Когато " задачата " потегли, стартира следене от дребна отдалеченост, с цел да може крадецът да се скочи допустимо най-бързо зад кормилото щом жертвата слезе да прибере непредвидения " подарък " на предното стъкло.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР