Морското дерби между Локомотив (Варна) и Спартак (Варна) се очаква

...
Морското дерби между Локомотив (Варна) и Спартак (Варна) се очаква
Коментари Харесай

Морското дерби между Локомотив и Спартак в новия кръг на мъжкото хандбално първенство

Морското дерби сред Локомотив (Варна) и Спартак (Варна) се чака да бъде гвоздея в програмата на 4-ия кръг в А РХГ при мъжете. Срещата е на следващия ден (20 октомври) от 14,00 часа в зала " Черно море " във Варна.

" Железничарите " са в неповторимата серия от 52 следващи победи у нас, като от началото на сезона записаха 3 триумфа от 3 мача и момчетата на Никола Карастоянов ще се опитат да продължат невероятното си достижение. От друга страна Спартак, който е бронзов медалист от предишния сезон, също започва с 3 следващи победи в шампионата и ще направи всичко допустимо да прекъсне серията на Локомотив.

В съботния ден има още една среща от А РХГ, като от 15,00 часа вицешампионът Добруджа (Добрич) посреща тима на Левски от град Левски.

В неделя (21 октомври) са останалите три дуела от кръга, като всичките са от 15,00 часа. НСА приема Чардафон (Габрово), Локомотив (Горна Оряховица) е хазаин третия несломим отбор досега в шампионата - Осъм (Ловеч), а Фрегата (Бургас) играе вкъщи против Пирин (Гоце Делчев).

При дамите също ще има 2 мача от 2-ия кръг на А РХГ. В неделя (21 октомври) от 14,00 часа Поморие е хазаин на вицешампиона Свиленград, до момента в който шампионките от Бъки (Габрово) ще гостуват на Ники спорт в Сливница от 15,00 часа. Третата среща от кръга сред Шумен 98 и Етър 64 (Велико Търново) беше изтеглена и се игра предишния уикенд, като търновки се постановиха мъчно като посетители с 24:23 (14:14).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР