Морски орел, сграбчил акула, захапала риба - такава снимка направи

...
Морски орел, сграбчил акула, захапала риба - такава снимка направи
Коментари Харесай

Уникални СНИМКИ! Орел сграбчи акула, захапала риба

Морски орел, сграбчил акула, захапала риба - такава фотография направи фотограф от Флорида, само че го разбра малко по-късно. Док Джон в началото счел, че е щракнал следващия орел с риба в ноктите, написа Канал 3.

Едва когато качил фотосите на компютъра си, той осъзнал, че под величествените криле на птицата се мята опашка на акула. Когато нараснал фрагмента, Джон Док видял, че хванатата акула държи сред зъбите си огромна риба. И въпреки самата тя да се била трансформирала в плячка на по-силен див звяр, акулата изобщо не изпускала хванатата от нея рибка.









" Първо видях орел риболовец с риба ", разясни във Facebook фотографът, като се закле, че няма компютърна обработка на фрагментите. " На компютъра зърнах, че опашката на рибата е опашка на акула. След нарастване и разчистване на фотографията забелязах, че АКУЛАТА ЯДЕ РИБА!

Това си беше хранителната верига в деяние: див звяр яде див звяр, който яде див звяр. Такава фотография се прави един път на един трилион пъти (1 000 000 000 000) ".

Орелът-рибар, именуван още морски ястреб, доближава над 60 см на височина и има обсег на крилете над 1,80 м. Акулката, хваната от снимания орел, била към 40 см дълга, прецизира фотографът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР