Морфичен резонанс, студен резерв, мутрите в политиката, правната лудост, гнилите

...
Морфичен резонанс, студен резерв, мутрите в политиката, правната лудост, гнилите
Коментари Харесай

Социалните мрежи, а не мидиите са мястото за истинска атака към управляващите

Морфичен резонанс, леден запас, мутрите в политиката, правната полуда, гнилите ябълки. Хората, които приказват по тези тематики може да намерите единствено на едно място – обществените мрежи и множеството групи и общности там, които остро подлагат на критика ръководещите. С нашето 111 място по независимост на медиите, хората не им имат вяра и се групират по ползи там където корпулентния медиен магнат няма грам наличие. Няма групи в негова поддръжка даже от работещите в неговите медии.
Социалните мрежи остават за в този момент най-хубавото място намерено да се подлагат на критика ръководещите. Не че и там няма цензура и блокиране на профили поради „ неточни изявления “. След като депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е медиен магнат в България, което изпрати страната ни на 111 място по независимост на словото, хората си разрешават да приказват и споделят единствено в дребни затворени групи. Трудно може да видите публично неодобрение да участва в медиите.

Оказва се, че редица групи във Facebook изобилстват от насмешки и остри рецензии към политически водачи и други „ герои на деня “, които се венцеславят в медиите на Пеевски. За „ Невъзпитаните карикатуристи “ несъмнено множеството към този момент са чували, само че с изключение на тях има доста надарени и остроумни хора, които употребяват доста ловко както каламбура по този начин и основаването на фотоколажи. Имат социална непоносимост и сензитивност към неправилното, грозното, нездравословното и пагубното в страната ни. Напоследък нашумя и фейсбук групата на юристите в България, която посредством тази обществена медия разяснява, разисква и подхваща проведени дейности и митинги.

От изследване в една от обществените мрежи на Фрогнюз излиза наяве, че съществуването на такива общности потвърждава сериозното количество на хора, които въобще не утвърждават ръководещите политиците и техните дейности. Често в тях се виждат и съществени сигнали за нарушавания и нередности, към които пък институциите са глухи и слепи. Виждат се фотоси, които няма къде на друго място да видите, постоянно се разгласяват и документи, от които лъсват съществени схеми.

Само имената на някои групи са показателни защо си приказват хората в тях. Вижте по какъв начин се споделят някои от групите и общностите в Facebook:

„ Спрете Герберащината “

„ ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА “
„ Правна полуда “
„ Общество против гнилите ябълки “
„ Сдружение на пострадалите от ЧСИ и правосъдната система - " Солидарност "
„ В поддръжка на концепциите и плановете на Цветан Василев “
„ Идея за БНД- АНТИКОРУПЦИЯ “
„ Група за морфичен резонанс, леден запас и неподозирани портали “

Последната несъмнено и вас ви е впечатлила - „ Група за морфичен резонанс, леден запас и неподозирани портали “. В нея са събрани „ почитатели “ на речите на Ахмет Доган, който говореше за „ морфичния резонанс “, а с покупката на Топлоелектрическа централа Варна името му се свърза непосредствено със студения запас. Като изтъкнат представител на тези значими за страната ни група иронично е показан небезизвестният Динко, позиращ пред знак за инвалиди с дърневият кръст, за който се съревновават млади левенти на Йорданов ден.

Често участниците в тази група просто разгласяват някоя „ вест “ над която „ резонират “ изразявайки сериозното отношение я към премиера Бойко Борисов, я към дясната му ръка Цветан Цветанов или към министъра на финансите Владислав Горанов. В тази група несъмнено не харесват Путин и Ердоган.

Ето няколко мнения на участници в групата на последните събития:

„ Някак си не ми се желае налозите, които си заплащам като поп (как единствено звучи), да отиват за интелектуално провокирани и полово сплотени ченгета от Шесто, разпределени по религии... Някак погрешно ми се коства. “

„ Държава, която опрощава 8 млн.лв. на Мюфтийството, а съди родопски баби за 1.50 лв… закривааай!!! “

„ За 2019 досега в света има 11 набези от акули и 2 " набези " от акулски перки на Графа. “

„ Знаете ли, че Северна Македония се намира в Западните Балкани, които са в част на Източна Европа? “

Ето някои доста тиражирани изображения и мненията към тях от " Правна полуда " и „ Група за морфичен резонанс, леден запас и неподозирани портали “.

.

" Междувременно в СРС... "

.

" Останките на един Районен съд "

.

" Когато се престараеш с описанието и яйцата станат с повърхност от 3.4 кв.м. "

.

.

Благовеста Фармаконова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР