Морето поевтинява през септември. Специални оферти се подготвят по цялото

...
Морето поевтинява през септември. Специални оферти се подготвят по цялото
Коментари Харесай

Хотелите по Черноморието свалят цените през септември

Морето поевтинява през септември. Специални предложения се приготвят по цялото българско Черноморие. В Слънчев бряг множеството хотели стартират поетапно да затварят. Голяма част от тях ще разчитат на празничните дни към 6 септември.

" Тоест, краят на сезона да прелее с празничните дни, подготвили сме понижение даже до 50% за български посетители, което е извънредно добра опция ", съобщи Диана Колчева, хотелиер към Сдружение клуб на хотелиера, оповестява bTV.

Отстъпките в курортите край Варна са сред 10 и 40%. В тризвезден хотел, далечен от плажа, цените на нощувка със закуска на човек стартират от 40 лева, а ол инклузив на Златни пясъци  е от 55 до 140 лева В един от четиризвездните хотели през септември ще се почива с 10 на 100 по на ниска цена.

„ В момента цената на човек на легло в двойна стая е 136 лева, пуснали сме специфична промоция към искащите да почиват повече от три дни в хотела, тъй че се надяваме на много по-голям интерес ”, съобщи Катя Костадинова, основен управител ва хотела.

По-на север отстъпките през септември са сред 10 и 35%. За разлика от неприятния старт на сезона поради дъждовете, в този момент хотелите в Балчик са цялостни. В един от тях няма свободни стаи за септември.

" След като стартират да стопират скандинавските полети, стартират да се появяват, имаме туристи и от Румъния и от България, тъй като септември е един прекрасен  месец за отмора. Цените ще са по-евтини с към 30%. Една двойна стая ще коства към 80 лв. с включена закуска ", изясни Сослан Кокаев, шеф на хотел в Балчик.

Някои хотелиери възнамеряват двукратно понижение на цените – първоначално и в края на септември.

Прогнозата за времето също е добра, тъй че септември може да се окаже по-успешен за туризма от юни и юли.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР