Моrcheeba и The Sweet Life Society откриват на 2 септември,

...
Моrcheeba и The Sweet Life Society откриват на 2 септември,
Коментари Харесай

DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival

Моrcheeba и The Sweet Life Society откриват на 2 септември, а билетите влизат в продажба от през днешния ден

С Мorcheeba в автентичен състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и DJAIKOVSKI и S.A.R.S. /на 3 септември/ - новият Love CHange Music Festival чака меломаните в края на лятото в Ловеч! Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената в Парк някогашната казарма ще забележим онлайн електронният гуру от Македония - DJAIKOVSKI с тайфа онлайн и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок тайфа - S.A.R.S., добре позната и обичана от почитателите у нас.

Вече е известна и цялостната музикална стратегия на събитието. Наред с интернационалните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и актьори - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър " Ловеч ", No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.

Билетите за Love CHange Music Festival влизат в продажба от през днешния ден /20 юни, вторник/. Те могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на " Арена Армеец ", магазини " Техномаркет ", бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.

Цената на билетите е както следва:

• Билет за Ден 1 - 02.09.2017, събота: 30 лева / в деня на събитието: 35 лева
• Билет за Ден 2 - 03.09.2017, неделя: 25 лева / в деня на събитието: 30 лева
• Групов билет за двата фестивални дни: 40 лева / в деня на събитието: 45 лева

Ето и програмата с участниците в събитието по дни:

Ден 1 - 2 септември /събота/ Ден 2 - 3 септември /неделя/

MORCHEEBA S.A.R.S.
The Sweet Life Society DJAIKOVSKI ft. Rachel West
Мастило Kottarashky & The Rain Dogs
Ruth Koleva Live Band Шкода
Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч
No Project Band

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прелестна музика и незабравими прекарвания. Освен вечерните концерти, уредниците от Община Ловеч приготвят разнообазни и атрактивни занимания по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат проведени разнообразни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други интензивности, които ще доставят приятни страсти за гостите.

* * *



DJAIKOVSKI

С извънредно сполучливата си кариера през последните 20 години, роденият в Македония DJAIKOVSKI (Кирил Джайковски) без подозрение е най-популярният актьор в електронния род на Балканите. Музикалната рецензия го дефинира като пионер в съчетаването на балканските етно ритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на кино и театрална музика. Наричат го „ талант ", „ другоземен гений " и „ алхимик на звука ", който прави с музиката си неща - безусловно невъзможни за други музиканти. Фантастичните му продукции превземат съзнанието и карат публиката да трепти и да танцува във магически транс.
На сцената DJAIKOVSKI излиза с жив бенд музиканти и гост-вокалисти от целия свят. Артистът е на турне и му предстоят участия в някои от най-големите музикални фестивали в Европа. На 3 септември българската аудитория ще го види на сцената на Love CHange Festival, където DJAIKOVSKI идва с новата си вокалистка - Rachel West. Според критиците, Rachel West е идващото огромно MC име на международната сцена, а в България ще я забележим и чуем за първи път. Младата поп-соул певица гордо носи славата на едно от най-големите музикални открития на 2016 година Изгряващата звезда стартира да композира едвам 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013 година, Rachel West записва беквокали за актьори, като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит изключително от работата си с най-хубавите в сектора, в края на 2014 година Rachel West издава своя първи албум - " Aurum ". Той се трансформира в същинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с огромни имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco, а публиката остава прикована от страхотната й сила и характерен глас.

* * *



S.A.R.S

Спечелили сериозна известност в България след честите си гостувания у нас, сръбските S.A.R.S несъмнено са си спечелили славата на любимци на публиката. Те са измежду най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди почитатели на концертите си онлайн. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а неотдавна имаха турне в Австралия.

S.A.R.S. имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им осъществявания в You Tube се радват на десетки милиони гледания.

Очаквайте още вести и детайлности за Love CHange Music Festival.

Присъединете се и следете събитието във Фейсбук - ТУК.

Билети можете да намерите - ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР