Монца на Валентин Антов завоюва историческата си първа точка в

...
Монца на Валентин Антов завоюва историческата си първа точка в
Коментари Харесай

Монца грабна историческа точка в елита на Италия

Монца на Валентин Антов завоюва историческата си първа точка в Серия “А ”, откакто в среща от 6-ия кръг приключи 1:1 при гостуването си на Лече. Това обаче надали е огромно успокоение за отбора, тъй като той остава на последно място, защото загуби всичките си предходни пет мача, и то с изразителна обща разлика. Българският бранител беше записан измежду запасите, само че не се появи в игра.

Положението на Лече, който е различен от новаците, също не е цветущо. В заключителните минути домакините пропуснаха две отлични благоприятни условия за надвит гол.

Преотстъпеният от Интер Стефано Сенси изведе Монца напред от фал в 35-ата минута. Жоан Гонсалес изравни три минути след подновяването на играта.

Почти до края на постоянното време това бяха единствените точни удари и за двата отбора. В продължението обаче Лече беше на крачка от триумфа, само че вратарят на гостите Микеле Ди Грегорио се намеси чудесно при две обстановки след удари на Гонсалес и Лоренцо Коломбо.

Домакините нямаха късмет и поради обстоятелството, че от три противоречиви обстановки за възможна игра с ръка на футболисти на Монца в наказателното им поле не се стигна до дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР