“Монтиране на улично осветление и насипване на улиците с баластра,

...
“Монтиране на улично осветление и насипване на улиците с баластра,
Коментари Харесай

Мирослав Петров: Ще осигурим по-добри условия за бизнеса в Плевен

“Монтиране на улично осветяване и насипване на улиците с баластра, където те са били разкопани поради ремонт на водопроводните тръби. Друг значим въпрос за решеване е незабавната потребност от ремонт на магерницата на църквата, чийто покрив е протекъл. Това ще бъдат целите ми за село Житуша, в случай че бъда определен още веднъж за кмет”.

Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Радомир Пламен Алексиев на среща с жителите на обитаемото място. Той беше придружаван от Тони Кирилов и Кирил Граховски, претенденти за общински съветници от листата на МК “ГЕРБ-СДС”, както и кметския наместник Стефка Георгиева. В рамките на срещата бяха разисквани най-наболелите проблеми в селото.

„ Помагал съм постоянно и ще им оказвам помощ с каквото мога. Поемам и задължението да осигуря опцията учебния рейс да стопира до къщата на дребната Даная Тодорова от селото, с цел да може тя да върви постоянно на учебно заведение в село Извор. Уличното осветяване на няколко места в селото е задача от първостепенно значение за мен, защото желая хората да бъдат спокойни нощно време, в случай че се наложи да излизат на открито “, ангажира се претендентът на политическа партия ГЕРБ.

Той посъветва локалните хора по какъв начин допустимо най-бързо да оправят документите си за вписване на съдружие, защото само на такова юридическо лице с нестопанска цел се отпускат общински средства за ремонтни действия.

Мирослав Петров и претенденти от листата за общински съветници от партията се срещнаха с поданици на Тученица и Радишево.

„ Проблемът с дребните обитаеми места ми е до болежка познат”, сподели Петров. По тематиката с битовата престъпност той означи, че би трябвало да се направи обширен разбор на обстановката, който да помогне да бъдат набелязани най-правилните ограничения за справяне с казуса. „ На първо време обаче е належащо обезпечаването на видеонаблюдение и улично осветяване във всяко обитаемото място”, изясни Мирослав Петров.

„ Относно другия значим въпрос – опазването на здравето – провел съм предварителни диалози с ректора на МУ в Плевен проф. Томов, както и с проф. Горчев, за опцията студенти да вършат профилактични прегледи на хората по селата. „ В цялата община в нито едно село няма аптека. Ето за какво предвиждаме мобилни аптечни коли също един път седмично да минават през селата, с цел да се спестят разноските на хората от пътешестване до Плевен”, сподели претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров.

„ Знам какви компликации срещате всяка година във връзка със зимното разчистване, по тази причина предлагам и работещо решение в тази връзка – график, спешни щабове, непрекъсната връзка с кметовете на дребните обитаеми места, колцентър в община Плевен, който в действително време да следи обстановката и хората зимно време да не бедстват”, уточни още претендентът на ГЕРБ и бе безапелационен, че като кмет на Плевен ще бъде поръчител за заслужено разпределение на общинския бюджет и към дребните обитаеми места.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР