Монтана. Заместник-министър председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова

...
Монтана. Заместник-министър председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова
Коментари Харесай

Вицепремиерът Марияна Николова посети центрове за деца и възрастни с увреждания в Монтана

Монтана. Заместник-министър ръководителят по икономическата и демографската политика Марияна Николова и министърът на труда и обществената политика Бисер Петков посетиха центрове за деца и възрастни с увреждания в Монтана. Това оповестиха от Правителствената осведомителна работа .
Вицепремиерът Николова изрази задоволство от качеството на предлаганите услуги и метода на тяхното ръководство, както и от изискванията за децата и възрастните. „ Доволна съм от старанието, което се поставя от чиновниците на дневните центрове. Видимо е, че те се трудят със сърце и одобряват работата си като идея “, сподели заместник-министър ръководителят.
По време на работното си посещаване в Монтана Марияна Николова се срещна с кмета на града Златко Живков и регионалния шеф Росен Белчев. „ Развитието на Северозападния район е приоритет за мен. Затова първото ми публично посещаване като заместник-министър ръководител е в Монтана “, сподели вицепремиерът Николова. По време на срещите бяха разисквани опциите за възстановяване на инфраструктурата и за привличане на повече вложения в района. Акцент в диалога беше и положението на детските градини и учебните заведения, както и развиването на локалния пазар на труда с фокус върху превъзмогването на дефицита от фрагменти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР