Монтана се наложи с 3:1 гейма над гръцкия Фойникас Сирос

...
Монтана се наложи с 3:1 гейма над гръцкия Фойникас Сирос
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Ако получа покана за националния, ще приема

Монтана се наложи с 3:1 гейма над гръцкия Фойникас Сирос в първа осминафинална среща в шампионата Чалъндж къп. С интерес се очакваше завръщането на Боян Йорданов в България, който сега играе за в гръцкия отбор. Той получи аплодисменти от последователите на Монтана в зала " Младост ". Йорданов показа страстите си от прекарването пред екип на DIEMA SPORT за предаването " Златният гейм ".

" Хубавото е, че има втори мач. Шансовете към този момент са отворени и за двата тима ", разяснява Йорданов след загубата.

" Поздравления на момчетата, на почитателите. За мен беше наслаждение да се върна тук и да играя пред българска аудитория. Надявам се да са останали удовлетворени от видяното ", добави той.

" Беше ми доста по-емоционално, в сравнение с да играя в Гърция ", призна Йорданов.

" Ако получа покана да се включа към националния тим, ще приема. Със сигурност имам прелестни мемоари с националния тим. Било ми е фантазия да играя за него от дете и да печеля нещо. Щастлив съм, че ми се е случило. Дай Боже на това международно да се завоюва орден ", съобщи той.

" Следя какво се случва в българската Суперлига. Тази година шампионата е изравнено и забавно. От тук нататък занапред ще става още по-интересно, защото тимовете се укрепват. Със сигурност Нефтохим е любимец за купата, само че със селекцията, която направи Левски мисля, че ще се включат и теб ", разяснява още Йорданов.

" Най-вероятно това ще е последният ми сезон в Гърция. На 99% съм решил да сменя страната. Прекарах 10 хубави години, 5 от които в Олимпиакос. Със сигурност ми е на сърцето, щом съм там толкоз доста години ", приключи волейболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР