Монтана. Ръководството на ЧЕЗ Разпределение проведе среща с кметове на

...
Монтана. Ръководството на ЧЕЗ Разпределение проведе среща с кметове на
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение подобрява електрозахранването в област Монтана

Монтана. Ръководството на ЧЕЗ Разпределение организира среща с кметове на общини и техни представители от област Монтана. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението . Домакин на срещата беше заместител регионалният шеф Нина Петкова. По време на срещата бяха показани осъществените от компанията капиталови планове през 2018 година, проектите и целите ѝ за 2019 година
През 2018 година ЧЕЗ Разпределение влага в област Монтана 2,9 млн. лева Съществена част от средствата бяха вложени в автоматизация на електропроводи. Инсталираните автоматизирани устройства дават опция за доста по-бърза локализация на повреди и реакция при потребност. Чрез тях се отделят засегнатите сектори от мрежата и за по-голямата част от клиентите, които се зареждат от електропровода, електрозахранването се възвръща неотложно. В реконструкции и рационализация на мрежа ниско напрежение през 2018 година компанията вложи над 900 хиляди лева Извършена беше рехабилитация на въздушни и кабелни линии приблизително напрежение за 436 хиляди лева за възстановяване на електрозахранването в общините Георги Дамяново, Чипровци и Вършец. През предходната година ЧЕЗ Разпределение започва и монтирането на отдалечено обслужвани електромери. В град Лом бяха инсталирани 13 000 устройства, които обезпечават взор върху мрежата в действително време.
През актуалната година ЧЕЗ Разпределение България ще влага в възстановяване на качеството на електрозахранването в област Монтана. Чрез реорганизация, ремонт и хидроизолация на уреди ще бъде нараснала сигурността на електрозахранването в Берковица, Чипровци и Вършец, както и в селата Песочница и Черешовица в общ. Берковица. Реконструкция и рационализация на мрежи ниско напрежение ще извърши сдружението в селата Комощица, Замфир, Долно Белотинци, Громшин, Горна лука и Доктор Йосифово. Рехабилитация на мрежа приблизително напрежение ще усъвършенства качеството на електрозахранването в гр. Лом.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР