"Монтана" продължава без загуба в женската А група. Тимът се

...
"Монтана" продължава без загуба в женската А група. Тимът се
Коментари Харесай

Баскетболистките на Монтана продължават да мачкат в А група

"Монтана " продължава без загуба в женската А група. Тимът се наложи над "Септември 97 " с 95:49 в среща, изиграна в столичната зала „ Универсиада “. Старши треньорът на гостите Стефан Михайлов даде отмора на някои от главните си състезателки, като Виктория Стойчева и Цветомира Шаренкапова даже не бяха в групата за мача. Отсъствието им обаче по никакъв метод не се отрази на отбора, който завоюва безапелационно срещата и доминираше по всички индикатори. Това обаче е обяснимо, тъй като тимът на "Септември 97 " е формиран единствено от млади състезателки, които занапред ще натрупат игрови опит.
В последния си мач от постоянния сезон "Монтана " приема НСА. "Септември 97 " е хазаин на "Шампион 2006 ", само че има и един отсрочен мач против "Славия ".
Победителят в този мач на процедура бе явен още след първата част, която гостите завоюваха с безапелационното 35:16. През втория интервал те усилиха още разликата в своя изгода и на почивката тя доближи 36 точки. След паузата мачът се доиграваше, като "Монтана " направи успеха си още по-изразителна.
Най-резултатна за триумфа бе Дебора Филипова, която означи 29 точки. Христина Иванова вкара 14, а с 13 е Даниела Петева.
За "Септември "7 Анна-Славина Славчева се регистрира с 16 точки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР