Монтана посреща Добруджа в мач от 32-я кръг на Втора

...
Монтана посреща Добруджа в мач от 32-я кръг на Втора
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Монтана - Добруджа, съставите

Монтана посреща Добруджа в мач от 32-я кръг на Втора лига. Двубоят е с начален час 15:30 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта и ще го наблюдава минута по минута.

Монтана е в неуверена форма, като има едвам една победа в последните шест мача и фантазиите на тима за присъединяване в efbet Лига следващата година са на път да угаснат. Предстоящият дуел за отбора е наложителен за печелене, в случай че желае да резервира и минимални шансове за класиране в най-високото равнище в българския футбол.

Добруджа също е притиснат до стената, като се бори за своето оцеляване. Отборът е на 13-а позиция, на едвам четири точки от рисковата зона и всяка точка ще бъде извънредно скъпа за отбора. Добруджа няма победа като посетител към този момент пет поредни срещи, като ще се надява да промени тази статистика през днешния ден.

Стартови сформира:

Монтана:  12. Петър Петров, 4. Мартин Сандов, 5. Стилян Николов, 14. Димитър Буров, 23. Антон Тунгаров, 22. Стефан Каменов, 24. Филип Ежике, 8. Петър Атанасов, 19. Владислав Цеков, 10. Владимир Айтов, 71. Антон Карачанаков

Треньор:  Светлан Кондев

Добруджа:  25. Христо Ковачев, 18. Петко Цанков, 3. Здравко Серафимов, 67. Ахмед Адемов, 68. Ибрям Ибрям, 77. Янчо Андреев, 7. Божидар Чуканов, 31. Андриан Димитров, 9. Денислав Ангелов, 10. Ивайло Лазаров, 11. Стефан Митев

Треньор:  Стефан Славов

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР