"Монтана" пак преотстъпва юноши на "Кариана". Става въпрос за офанзивните

...
"Монтана" пак преотстъпва юноши на "Кариана". Става въпрос за офанзивните
Коментари Харесай

Монтана отново праща в Кариана Пиер, Каската и Кристиян Апостолов

"Монтана " отново преотстъпва юноши на "Кариана ". Става въпрос за офанзивните футболисти Кристиян Апостолов, Пиер Пиеров и Владислав Цеков-Каската, които през сезон 2020-2021 година ще играят с алената фланелка. Първите двама работят по двете крила на офанзивата, а Цеков е характерен централен нападател.
„ За момчетата е значимо да играят постоянно. Те имат качества и съм сигурен, че в "Кариана " ще разпрострат цялостния си капацитет и ще бъдат от изгода за тима “, съобщи президентът на монтанския клуб Румен Панайотов.
Апостолов, Пиеров и Цеков имаха същия статут и през почналия, само че не приключен пролетен дял от шампионата във Втора професионална лига. Тримата изкараха зимната подготовка с тима, само че по този начин и не съумяха да запишат присъединяване в формален мач.
При подновяването на шампионата "Кариана " записа служебна победа с 3:0 над отказалия се от присъединяване "Поморие ", във XXII-ия кръг по стратегия почиваше, с по-късно шампионата бе прекратено поради въведеното изключително състояние в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР