Монтана отстъпи на Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма в мач

...
Монтана отстъпи на Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма в мач
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Не сме достигнали най-добрата си игра

Монтана отстъпи на Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма в мач от първи кръг на Суперлигата, изигран в зала " Васил Левски ". Ето какво сподели след срещата треньорът на отбора от Северозапада Даниел Пеев:

" Изиграхме един прекрасен първи гейм, което бяхме запланували - от началния удар и по какъв начин да организираме офанзивата си. Това беше допустимо с помощта на положителното посрещане, по-късно загубихме внимание. С посрещането се разколеба и нападението ни. Волейболистите на Хебър на моменти изпълняваха добър начален удар, попадаха някои топки по линиите, които бяха отсъдени вътре. При еднакъв резултат направиха разлика. Във всеки гейм имаше някакви такива отсъждания. Опитахме се да се противопоставим с разнообразни разновидности на разпореждане. Падна ни вниманието, нашият тим тази година няма да бъде тим от вид " блокиращ " тим. Опитваме се да изградим по-друг жанр на игра, в случай че ни падне концентрацията, позволяваме точки, когато съперникът нападна. Ако сайдаутът се разколебае, там имаме какво още да прибавим, да работим. "

" На мен ми е мъчно да дефинира, че изрично ни превъзхождат. Продължавам да настоявам, че нашият тим има капацитет, който да разгърне, не сме достигнали най-хубавата си игра. По разнообразни аргументи, наша работа си е. Смятам, че имаме какво още да подобряваме и не считам, че двата тима, с които играхме, са доста надалеч от нас ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР