Монтана. Още едно познато име ще радва публиката във зала

...
Монтана. Още едно познато име ще радва публиката във зала
Коментари Харесай

Официално представяне Габриела Николова

Монтана. Още едно познато име ще радва публиката във зала " Младост " и през новата акция. Габриела Николова продължи своя контракт със клуба и за сезон 2021/22.

Крилото се подвизава в тима от 2019 година насам и за това време си извоюва значима роля. През 2020/2021 тя способства за положителното показване на монтанки, които завоюваха среброто в женската А група и в шампионата за Купата на България, както и бронза в Адриатическата лига. Николова се регистрира със приблизително по 6.5 точки, 4.5 битки и 1.9 асистенции за 24 мача във всички шампионати на българска земя, до момента в който в Адриатика междинните й индикатори са по-скромни-2.2 точки и 2.9 овладени под двата кръга топки за 14 срещи.

Сред нейната сбирка можем да прибавим още едно сребро за купата на страната и една Суперкупа на България, както и един бронз в Адриатика.Това е повторно за нея, в който пази цветовете на Монтана след сезон 2015/2016. На сметката й личат едно злато в родното състезание и една Купа на България.

Досега 24-годишната състезателка е била част още от Левски и Берое. Нейната кариера минава и през втория тим на старозагорки. С екипа на „ сините “ има едно второ място в българския хайлайф и едно сребърно отличие за купата на страната.

Със „ зелените “ завоюва два сребърни и един бронзов орден в българския шампионат. 183-сантиметровата баскетболистка може да се похвали още с две втори и едно трето място за Купата на България. Сред достиженията й с Берое личат още трофея в Адриатическата лига и среброто от районната конкуренция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР