Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана е внесла в съда обвинителен

...
Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана е внесла в съда обвинителен
Коментари Харесай

67-годишен мъж е предаден на съд за жестоко убийство в село Громшин в област Монтана

Монтана. Окръжна прокуратура – Монтана е внесла в съда обвинителен акт против 67-годишния Н.Н., притеглен към наказателна отговорност за ликвидиране. Деянието е осъществено от него по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София . Престъплението е квалифицирано по член 116, алинея 1, т. 6, прочие 2 и 3, вр. член 115 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият Н.Н. живее в село Громшин, област Монтана. Мъжът бил в обтегнати връзки с неговия родственик Л.С. от същото село.
На 24.02.2021 година, пред търговски обект в центъра на обитаемото място, сред двамата още веднъж станало сдърпване. Л.С. извадил газ-сигнално оръжие – револвер, и го насочил към обвинения. От разстояние създал три изстрела към него, след което последвало сборичкване. Свидетели на случая се намесили, като съумели да ги разделят един от различен.
Междувременно Н.Н. взел от автомобила си нож и последвал Л.С. Настигнал го и му нанесъл удар с острието на хладното оръжие в региона на гърба. Дори и след рухването на потърпевшия обвиненият траял да му предизвиква пострадвания с ножа по разнообразни елементи на тялото. Веднага по-късно се качил в автомобила си и отпътувал.

Пристигналата след подаден сигнал оперативно-следствената група направила оглед на местопроизшествието. Тялото на Л.С. било откарано за аутопсия.
Според заключението на съдебномедицинската експертиза, непосредствена причина за настъпилата гибел на потърпевшия е острата вътрешна и външна кръвозагуба, в резултат на прободно-порезните пострадвания.

Предстои насрочване на разпоредително съвещание от съда.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР