Монтажът на заснетия филм не е лесен процес. Дори и

...
Монтажът на заснетия филм не е лесен процес. Дори и
Коментари Харесай

Невронна мрежа озвучава филмите вместо актьорите

Монтажът на снимания филм не е елементарен развой. Дори и една неправилна имитация може да стане причина за ново снимане на сцената или за комплицирани режисьорски операции върху готовия материал. Разработените напълно нови логаритми с детайли на изкуствен интелект изговарят нужните изречения по подобен метод, че феновете не могат да виждат намесата на новия ИИ.

Учените от Станфордския университет сътвори специфичен логаритъм за редактиране на звуковата пътечка благодарение на въвеждането на елементарен текст . Приложението употребява речевата информация на съответния артист от предходни филми или от особено сниманите за тази цел клипове и прибавя нужните елементи за придвижването на устните. Приложението дава опция благодарение на елементарна текстова обработка да се прибавят думи, да отстраняват ненужните и да се прибавят напълно нови реплики, освен това незабележимо за феновете.



Ако артистът каже репликата си с неточност или неточности, корекцията става благодарение на клавиатурата. Технологията за машинно образование Neural Rendering сглобява вярната дума от други думи или елементи на думи, произнесени в други подиуми от кино лентата. За образованието на изкуствения разсъдък е задоволително видео с актьора с дълготрайност не по-малко от 40 минути.

„За страдание, технологиите от сходен вид постоянно ще притеглят неприятни артисти. Но въпреки това, тази технология ще докара до основаването на нови потребни приложения за редактиране на видео и основаване на съдържание“ – сподели Охад Фрид, лекар на науките и началник на плана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР