Монпелие победи Рен с 1:0 в среща от 32-ия кръг

...
Монпелие победи Рен с 1:0 в среща от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Монпелие наказа Рен с човек по-малко

Монпелие победи Рен с 1:0 в среща от 32-ия кръг на френската Лига 1, макар че игра с 10 души от 53-ата минута, когато беше изпъден Теджи Савание. Единственото попадение вкара Стефи Мавидиди в 84-ата минута, а с триумфа Монпелие събира 40 точки. 

Бретонците претърпяха трето проваляне в последните си пет мача и с 53 точки се подреждат на 6-о място, на 3 точки от Лил. Безспорната доминация във връзка с притежанието на топката и общия брой удари не оказа помощ на Рен по никакъв метод. На гостите им липсваше повече прагматизъм, с цел да извърнат хода на мача против съперник с човек по-малко. 

Единственото попадение падна при една от дребното офанзиви на домакините, която беще спряна в зародиш с нарушаване. Свободният удар бе изпълнен от Жордан Фери. Кристофър Жулиен печели първия си двубой с глава, с цел да изпрати топката в невралгична зона зад обсега на вратаря на гостите. На далечната греда Мавидиди се възползва от неразбирателството сред Манданда и Уармед Омари, с цел да открие резултата. 

В 64-ата минута гостите можеха да се радват, само че ударът на Артур Тиате бе отби в горната греда над вратаря Бенжамен Лекомте. 

Преди почивката, въпреки и с 11 индивида, тимът на Монпелие още веднъж беше най-вече в изчаквателна позиция, като едно състояние за Рен можеше да приключи с гол. Чимуаня Угучукву обаче не съумя да насочи топката в мрежата с глава.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР