Monosnap е една от най-удобните програми за създаване на скрийншоти,

...
Monosnap е една от най-удобните програми за създаване на скрийншоти,
Коментари Харесай

Monosnap 4.0.8

Monosnap е една от най-удобните стратегии за основаване на скрийншоти, както и тяхното обикновено редактиране . Monosnap е крос-платформено приложение с версии за Mac OS, Windows, Linux (Chrome) и даже iPhone и iPad.

Monosnap разполага с богата функционалност, спрямо другите сходни конкурентни стратегии. Програмата е извънредно комфортна за снимане на скрийншоти и прибавяне на дребни промени в тях – наблягане, слагане на рамка, прибавяне на стрелки. Интерфейсът е доста комфортен и интуитивно разбираем.
Основни благоприятни условия на Monosnap: опция за снимане на целия екран (видео и статични снимки), както и на негова обособена частвъзможност за изрязване на изображението с акуратност до пикселизползване на горещи клавишиподдържане на технологията изображение-в-изображението. Редактиране на екранните фотоси: опция за прибавяне на правоъгълници, стрелки и линииразмиване на изображението за скриване на конфиденциална информацияразтягане или стесняване на скрийншотите. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Официална страница
Изтегли: Monosnap 3.1.0 за Windows (13.2 MB)
Изтегли: Monosnap 3.1.0 за Гугъл Chrome
Изтегли: Monosnap 3.1.0 за MacOS
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР