МониторСлужител в пресцентъра на Министерски съвет ударил кореспондента на Телеграф

...
МониторСлужител в пресцентъра на Министерски съвет ударил кореспондента на Телеграф
Коментари Харесай

Ударената от служител на Бойко Ели Крумова: Първо помислих, че ме удря с палка. Разплаках се от болка и унижение

Монитор

Служител в пресцентъра на Министерски съвет блъснал кореспондента на " Телеграф Медиа " Ели Крумова в Пловдив.

Недопустимата преживелица се разиграла по време на визитата на премиера Бойко Борисовна археологическите разкопки на могилата " Мал тепе "  край пловдивското село Маноле.

Докато Борисов разглеждал гробницата, пресаташето Любомир Методиев се опитвал да изведе отразяващите събитието публицисти от могилата, с цел да може по-късно министър председателят да даде изказване на комфортно за всички място отвън обекта.

" Беше сърдит и доста почервенял от жегата. Премиерът даже му сподели нещо шеговито, с цел да се успокои и помоли медиите да прегледа уединено с шефа на Археологическия музей Костадин Кисьов могилата ", описа кореспондентката, предадоха от " Монитор ".

" Тъй като беше доста сърдит от неподчинението на медиите от Пловдив, му се усмихнах и му предложих да се снимаме на върха на най-високата могила в света за спомен. Приближих се към него и той ме удари. Помислих, че ме е блъснал с палка, тъй като доста ме заболя. Разплаках се, тъй като бях ударена пред всички мои сътрудници от Пловдив и си потеглих от събитието ", добави Крумова.

Оказва се, че Методиев е блъснал Крумова със служебния микрофон на държавната пресслужба който е значителен и е железен, пишат още от изданието.

След случая събралите се публицисти алармираха за случая премиера Бойко Борисов, който съобщи, че това е недопустимои подреди на Методиев незабавно да се извини. Пресаташето изпратил известие, в която се извинява на Ели Крумова, само че написа, че и двете страни не са реагирали професионално.

" Този СМС за мен не е никакво опрощение, тъй като съм упрекната, че не се държа професионално. Извинение след удара не получих. Трябваше господин Борисов да подреди на индивида си и той да ми се извини ", сподели още Ели Крумова.

Малко по-късно, Методиев разгласил и публично опрощение в профила си в обществената мрежа Facebook. Още един път наблягам, че в постъпката ми нямаше грам предумисъл. Колега, приемете моето откровено опрощение, написа Методиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР