Монитор Хитовите скъсани дънки, които тийнейджърите носят и се продават масово

...
Монитор
Хитовите скъсани дънки, които тийнейджърите носят и се продават масово
Коментари Харесай

Без скъсани дънки в училище, полата до 10 см над коляното

Монитор Хитовите скъсани дънки, които младежите носят и се продават всеобщо по магазините, са неразрешени като част от облеклото, с което учениците прекрачват школския предел. Това излиза наяве от правилниците на столични учебни заведения, сподели инспекция на "Монитор ". Тежкият грим, късите поли, както и предизвикателните облекла с дълбоки деколтета също не са целесъобразни. Сред отговорностите на учениците, записани в правилника на 119-о СУ да вземем за пример, е "да се явяват в учебно заведение в облекло и външен тип, които градят чиста и спретната визия, съответстваща на институцията, на ситуацията му на възпитаник и на положителните нрави ".
С началото на образователната година още веднъж излизат на дневен ред правилниците за облекло и държание в клас. Тези родители, които постоянно скачат възмутени от това, че с нормативи страната се пробва да вкара някакъв ред в учебните заведения, несъмнено имат своите доводи. Винаги обаче съм се учудвал с какво озлобление започваме да спорим за неща, които от епохи са решени и работят в развитата част от Европа. 
Лесно може да се даде не един аргумент, който може и да се ревизира. Например във всички положителни частни учебни заведения в Европа има въведени униформи и никой не върви в клас със скъсани дънки. А там се заплащат такси от порядъка на десетки хиляди евро за образование.
Е, несъмнено незабавно ще има някой, който да каже: "Абе, какво схващат швейцарците с техните колежи или пък шотландците! " Тук идва време да решим дали желаеме ред или безпорядък.
Ако се стремим към безпорядък, това е различен въпрос. Скептиците несъмнено ще злорадстват, удовлетворени, че и в този момент сме по-близо до хаоса, в сравнение с до реда. За страдание по този начин е, само че главната причина е още веднъж в нашето отношение към казуса. Всеки желае някак си нищо да не съблюдава, само че да има ред. Няма по какъв начин да стане.
Теоретични разработки за създаване на безредица има от предишния век, имало е и съществени организации у нас през 20-те и 30-те години. 
Дори и атентат против Борис III са създали в Арабаконак същите тези анархисти. Така че може родителите, които не желаят в учебните заведения да има ред, да възстановят тази партия и да стартират да работят за реализирането на безредица. Тези същите хора обаче желаят, когато карат по пътищата, да не ги блъскат всякакви джигити, нито да ги обират по ъглите прегладнели наркомани, които, в случай че ревизирате, са артикул навръх липса на обикновено образование и отношение към реда, написа Тодор Господинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР