Монитор Черни картички с пожелания за весело изкарване на коледните празници“

...
Монитор
Черни картички с пожелания за весело изкарване на коледните празници“
Коментари Харесай

Жертви на домашно насилие изпратиха за Коледа черни картички

Монитор Черни картички с пожелания за " радостно изкарване на коледните празници “ ще получат 27 български политици, съдии, министри, народни представители, религиозни чиновници и евродепутати от 6 дами, жертви на домашното принуждение.

Авторките на ексцентричното " приветствие “, които са на възраст от 20 до 65 години и живеят в Стара Загора  припомнят, че за последните 343 дни 30 българки и 3 деца са били убити в хода на трагични битови спорове.

Сред поучателите са президентът Румен Радев, министрите Каракачанов, Горанов, Димов, Ананиев, 8 конститутционни съдии, старозагорският митрополит Киприан, апостолическият екзарх Пройков и свещеник Румен Борджиев от ОЕЦ. В писмото на жертвите на домашно принуждение, което съпровожда черната картичка има няколко съвета към всички, които към момента се опасяват да потърсят правата си в съда, измежду тях преди всичко е " да приказват за болката от багра, обидата, рестриктивните мерки и проблемите “. Картичката и писмото са изпратени със съдействието на неотдавна регистрираната  в Стара Загора фондация " Мисия Криле “, която стопанисва тукашния комплекс за обществени услуги за деца и фамилии “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР