monitor.bgСедмичен хороскоп за 23 февруари – 1 мартОвен 21 март

...
monitor.bgСедмичен хороскоп за 23 февруари – 1 мартОвен 21 март
Коментари Харесай

Ето какво те чака през новата седмица

monitor.bg

Седмичен хороскоп за 23 февруари – 1 март

Овен 21 март – 20 април

Една особена събота, която ще предизвика ексцентричното ни държание, изключително в секса. Венера е в прегръдките на Плутон, който работи на надълбоко генетично равнище, а опозицията Луна - Уран подклажда огъня на непозволените пристрастености и чувства.

Тези аспекти разсънват заспали котировки в тялото и в душата и ни карат да се замислим за връзките си. Не взимайте виновни решения, елементарно се попада в мрежите на порока. В неделя отхвърляте подозренията и взимате значими решения за бъдещето. Блудният наследник се завръща. Не съдете и не отхвърляйте никого. Вечерта преди да заспите мислете интензивно за проблемите си и на сън може да видите решението им. 25-и е ден на победа, на дейни креативен и настоятелен инициативи и на срещи ползотворни за бъдещето. Оранизирайте пътувания и бизнес контакти с сегашни и бъдещи клиенти, производители и медиатори. Уредете сделки, подпишете нови контракти. 26-и е ден за учене и изследване. Всяка нова информация ще ви е от изгода. За вечерта планирайте среща със спонсор и управител. 27-и дава късмет на богатите да станат още по богати, само че лимитира възможностите на дребните производители. Не е добре да се одобряват неизпипани закони и разпореждания. 28-и е ден на коренната промяна и на желанието за промени. Залагат се нови основи за бъдещето. На 1-и лъсват едиповите ни комплекси. Вероятни са спорове на работното място. Пречим си взаимно.

Телец 21 април – 20 май

За тази събота не се предлага подписване на брак и сключване на нови контракти. Връзките ще са неравностойни, силата и парите ще изтичат от единия към другия и връзката мъчно би издържала инспекцията на времето. Вечерта е изключително тежка за родените в първите дни на зодията. Приберете се в точния момент, внимавайте с алкохола и стимулантите. Мрежите на порока елементарно ще ви оплетат. Някой ще посегне към неразрешения плод и след това мъчно ще се откаже. На 24-25-и Луната ви гледа в съпротива от знака на Скорпиона. Публичните ви изяви няма да минат на равнище. Не поемайти опасности, не преговаряйте с родственици за делби на наследства и парцели. Неблагоприятни дни за аборти и гинекологични интервенции. И като похлупак при започване на сегашния интервал ще се раждат деца с ексцентрична ориентировка. На 26-и печелят добре осведомените и тези, които към този момент са си научили уроците. Добре е да се стартира нов образователен и квалификационен курс. Влезте и в нова група по ползи. Очертават се срещи със спонсори. Може да се подпишат преференциални контракти. 27-и е ден на лакомията и големите апетити. Не казвайте огромна дума, не давайте огромни обещания, смирете упоритостта. Тълпата е неуправляема, работете независимо. 28-и залага нова база за бъдещето с нови контракти и спогодби. На 1 март имате късмет да отвеете конкуренцията. Печелите състезания.

Близнаци 21 май – 21 юни

Препоръката за съботния ден е да ограничите контактите, да не се обвързвате с никого за нищо. Ден на паяка. Отделете децата от компютъра. Излезте измежду природота, натоварете се физически. В неделя сте на път да вземете значимо решение. Лесно се преодоляват преградите в нас и към нас. Ден на духовно просветление за същински значимите неща в живота. 25-и е един от най-силните ви дни за месеца. Всичко подхванато ще носи шанс и изгоди, ще ви свързва с подобаващите хора, ще обезпечава работата и връзките ви с надеждни контракти и поръчки. Посетете пазари и борси, уредете от дълго време квалифицираните покупко-продажби. На 26-27-и Луната ще ви гледа в съпротива от знака на Стрелеца. Очертават се проблеми във връзките. На извършените събрания и групови начинания ще срещате единен отпор и офанзива против плановете ви. 27-и е може би денят на най-тежкото раздалечаване и конфилктност в връзките. Ще се оформят лагери ориентирани против персоналните ви ползи и позиции. Засилва се наклонността към кавги и случки, може да се отворят секрети рани в тялото и в душата. Ще се обади и остаряла болежка в възприятията, може да срещнете остарялата си обич. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на тазобедрената става. На 28-и стартирате генерални промени в метода си на живот или ги планирате. 1 март е ден за привършване.

Рак 22 юни – 21 юли

23-и е един от най-трудните, тежки и проблематични дни за родените в третата декада. В хороскопа ви се заформя планетен кръст. На път сте към завладяваща любовна връзка, ще се раждат деца мощно подвластни на половото привличане и склонни да опитат от всичко в любовта. Тенденцията и при вас е към изневери и рискови случайности в възприятията. Бъдете изключително деликатни, елементарно може да се оплетете в мрежите на хора, които ще ви употребяват. Не е ден за запознанства. В неделя ситуацията радикално се трансформира. Предстоят ви два дни, в които може да измененията към положително и най-неблагоприятната обстановка и да извлечете изгоди от съвсем изгубени контракти и дела. На 24-и с лекост ще вземете решението, което все отлагате. Преградите по пътя се елементарно преодолими. Преминаваме на нова навивка на развиване. В настоятелен проект в понеделник може да си опитате шанса и да извършите значима крачка в бизнеса. Сключете нов контракт, уредете покупко-продажби и продажби, свържете се с производители и медиатори, започнете нова рбота. 26-и е ден за учене, за изследване и образуване на нови екипи за работа и подготовка. 27-и носи преимущества единствено на мощните на деня. Апетитите са на макс. На 28-и някой ще се възползва от персоналната ви нерешителност, а на 1-и може да приключите любовна връзка. Не започвайте нищо значимо, радвайте се на празника.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не се обвързвайте с никого. Тенденцията е да влизате в авансово заложени клопки и схеми. Неблагоприятен ден за подписване на контракти и брак. Единият сигурно ще завладява и употребява другия. Тази вечер внимавайте с алкохола и стимулантите. Навлизате в рисков интервал и в неделя ще се разсъните с някаква вина и тежест. Концентрирайте се над най-важните каузи. Неблагоприятно за аборти и гинекологични интервенции до понеделник в това число. Почивайте повече и в неделя. Не напрягайте очите,  следете кръвното. 25-и слага високи условия и упования. Конкуренцията е на високо равнище. Не си позволявайте да падате под равнището си, обрисува се компроматна офанзива. На 26-и търсете нови източници на информация. Който пие от извора ще може да подписа най-хубавите контракти. Подгответе се добре за срещите, които предстоят и ще спечелите търгове и пръчки. За вечерта планирайте среща с настойник. Организирайте взаимни настоятелен и креативен участия. Ден на тайното познание, съберете групата си по ползи и обсъдете взаимните ходове. На 27-и е време за офанзива, борбата е безкомпромисна, апетитите са големи. Денят е удобен за договаряния от позиция на силата. Победителите ще се почерпят на 28-и. Нвлизате в интервал на промени и реорганизации. Старото се разрушава. На 1-и нищо ново да не се стартира.

Дева 23 август - 22 септември

23-и е трагичен, тежък и рисков ден. Може да се подхлъзнете по пързалката на наравностойната любовна връзка. Очертават се осебващи срещи. Венера е в прегръдката на Плутон, сексът измества същинската обич. Съветът е нищо ново да не пробвате, да не се обвързвате и да не планирате любовна среща с чужд. В неделя елементарно се отхвърлят подозренията и се взимат най-хубавите решения. С дейностите си в този ден преминавате на нова навивка на развиване. Преградите падат. Може би най-успешният ви ден за интервала ще бъде 25-и, когато всичко подхванато ще тръгне по проект, ще ви разреши да получите най-хубавите предложения, да сключите преференциален контракт и да влезете в влиятелна среда. На 26-и не бързайте, проучвайте всяка покана, позвъняване и делово предложение. Неинформираните ще създадат неверен избор и ще изгубят пари. Може да си навредите и здравословно. На 27-и апетитите са големи. Не поемайте опасности, стойте надалеч от места на безредици и спорове, не взимайте страна в разногласия. Сексуалната енерия в този ден подкопава здравето. Не се подавайте на гнева, ограничете контактите. 28-и е ден за революционни промени, за поправки и строителни действия, които ще изискват да се включат в работа запасите. Ще намерите майстори. На 1-и приключете обещаната работа, само че нова още да не се стартира.

Везни 23 септември - 22 октомври

Бъдете деликатни в съботния ден. Родените в третата декада са в неподходяща позиция. Отнасяйте се с съмнение към новите хрумвания, с които някой ви зарибява в мрежата. Лесно се оплитаме в мрежи от неистини. Сключените бракове и направените оферти ще са неравностойни и ще слагат единия в тежка взаимозависимост от другия. Луната от вашия знак е в точна съпротива на Уран и в пречупващ аспект с Венера и Плутон. Не е ден за първа среща и първа целувка. В неделя възбраните падат, елементарно се реализират цели и планове. Денят ви дава мощ и за духовно израстване. Концентрирайте се над най-важната цел, не се разпилявайте. 25-и дава късмет да постигнете оптималното в ситуацията, в което се намирате. На 26-и направете изследване в тила на конкуренцията. Всяка получена информация ще е скъпа. Бъдете дискретни. Планирайте среща с настойник и се пробвайте да влезете в нова група по ползи. 27-и дава преимущества на мощните на деня. Малкият човек ще изпадне от класацията за екстри, постове и заплати. Не е добре да се разискват и одобряват нови закони. На 28-и навлизате в интервал на опустошение. Старото си отива. Не се опитвайте да запазвате статуквото. Хората с комплекси не устоят на напрежението и взимат прибързани решения. Вечерта е конфликтна. В петък приключете с обещаната работа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

23-и е сериозен ден за връзките. Тендецията е към измами и фалшификации. Не позволявайте на децата да стоят пред компютъра. Вероятни са завладяващи връзки, наклонност към полови операции и неравностойно привличане. Венера е в прегръдките на Плутон. Тъмни сили се стремят да обхванат в подсъзнанието ни, а опозицията Луна-Уран дава наклонността към ексцентрично държание. Може да се излъжем и да тръгнем в неверната посока. В неделя елементарно се прескачат загради и прочувствени бариери. Но в този ден елементарно се отдава и доста сила, а това води до прочувствено и физическо безсилие. Не се захващайте с доста задължения, концентрирайте се над най-важното. Случващото се на 25-и оказва помощ да преминете на по-висока навивка на развиване, да подпишете нови контракти и да обезпечите работата си с нужните средства, материали и посреднически услуги. Ден на огромните покупко-продажби. 26-и е денят на тайното познание. Който пие от извора и получава надеждни информации ще може да изпревари конкуренцията и да направи сполучлив ход. Търсете информации от няколко източника и ще дадете най-хубавата цена на идните търгове. 27-и е ден на безкомпромисната политика. Който може захапва кокала. На 28-и към този момент залагате фундамента на новото, което следва. Не пестете старания и материали. На 1-и постигате крайни цели.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-и ограничете контактите, не споделяйте проекти и планове, изключително с евентуални конкурнти. Работете независимо, ограничете контактите. Най-неблагоприятният ден за подписване на контракти и брак. Постойте край огън, обмислите бъдещето. В неделя към този момент гледате в по-далечна вероятност, вършиме крачка към ново занятие, активност или връзка. Ще се справите с проблемите и ще постигнете задачите си. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. В понеделник ще се разсъните окрилени и обнадеждени. 25-и разрешава да постигнете оптималното в обстановката, в която се намирате. Качвате се на нова навивка на развиване с подписаните в този миг контракти. Тенденцията е да получите, нови поръчки, да излезате на пазара с нов артикул и нови предложения. На 26-27-и Луната ще бъде във вашия знак в съвпад с Юпитер. Имате късмет да успехите на състезания и прослушвания, да получите спонсорска поддръжка и юридическа отбрана и да реализирате замислите си. Съветът за 26-и е да се заровите в справочниците, да търсите спомагателна информация и поддръжка от експерти в интересуващата ви област. Започнете нов квалификационен курс. 27-и е ден на безкомпромисната политика. В борбата за кокала отпадат слабите играчи. На 28-и започнете поправки и ремонти. Време е да промените тактиката. За петък нищо ново не планирайте, а довършете обещаното.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в третата декада съботният ден носи опасности и проблеми във връзките. Отложете срещите си за идващите дни. Не е време за нови запознанства. Може да се решите на изневери. Не  изневерявайте на личния си модел на живот. Щадете кръста и бъбреците. Преприетото в неделя ще донесе триумф, ще ви измъкне от неприятни и зациклени положения. Прекратете нездравословни връзки и се освободете от нездравословно въздействие. На 1-и Венера ще напусне вашия знак, а дотогава е добре да решите с кого и накъде ще продължите. Интимните ви връзки се нуждаят от презареждане. Съветът е да се дистанцирате от любовни връзки на работното място. На 25-и мислете повече за работа, Реализирайте от дълго време квалифициран план, сключете нов контракт и тръгнете в нова посока. Чудесен миг за договаряния. 26-и дава преимущество на знаещите и можещите. Влезте в нова група по ползи, запишете децата на курс по език, солфеж и тренировки. В сряда стойте надалеч от места, където се водят борби и се разменят удари под кръста. Тълпата е неуправляема. Не е време за събрания. Сексът разболява. На 28-и Луната навлиза в Козирог и бърза на среща със Сатурн. Хората с комлекси няма да покрият нормативите. Дръжте се нахъсено, не се свивайте и ще спечелите борбите. 1-и е ден за раздели и привършване. Стартът отложете за на следващия ден.

Водолей  21 януари – 19 февруари

Ограничете контактите в събота, не търсете и не приемайте свети, работете независимо. Всичко задвижено в екип ще лишава от силата, парите и свободното ви време, ще ви вкарва в завладяващи стратегии и в връзки, от които в следствие ще ви се желае да избягате. За идващите два дни не планирайте рискови инициативи, не правете аборти и не преговаряйте във връзка с парцели и наследства. На 24-и елементарно се губи сила. Не се разсейвайте с доста странични задължения. В понеделник ползите ви ще се сблъскат с тези на мощни съперници. Ден на доброволната жертва в името на децата. Някой ще трансферира или раздели парцел. Бъдете обективни. Денят ви носи излекуване. Поне една тежест ще ви се махне от главата. Не бързайте да се товарите с нови задължения. На 26-и предавайте опита си и попивайте мъдрост от знаещите и можещите хора към вас. Ден на алтруистите. Пътувайте, направете услуга и ще си спечелите приближен другар. Вечерта сте покрай спонсор. Вероятно е да сключите преференциална договорка до края на месеца. На 27-и не поемайте опасности и стойте надалеч от местата, където има конфликти на ползи и позиции. Тълпата е неуправляема. Не спорете. 28-и залага нова база за бъдещето, разрешава да сключите нови контракти и да срещнете нова обич. На 1-и Венера навлиза във Водолей.

Риби 20 февруари – 20 март

23-и е ден на измами, зарибяване и отнемане. Бъдете деликатни, следете с кого поддържат връзка децата ви. Ден на паяка и неговата мрежа. Не се знае кой ни дебне и с какви планове влиза в контакт с нас. Ограничете алкохола и стимулантите. Имайте поради, че всичко, което узнаете през днешния ден може да е неистина и да има своя подтекст. Неблагоприятен ден за сключане на брак и обвързване по какъвто и да било метод. В неделя ще намерите излаз от всяко състояние и ще тръгнете напред. Преминавате на нова навивка на персонално и професионално развиване. В понеделник може да сключите преференциален контракт или да преподпишете остарелия при по-добри за вас условия. Активизирайте се оптимално, уредете си партньорски срещи, посетете изложения и пазари, рекламирайте се по всички вероятни способи. На 26-и не правете крачка напред, в случай че не сте готови и не сте си научили урока. Подновете присъединяване си в групата ви по ползи. Запишете се в нов курс, търсете дипломиран съвет и второ мнение при лекуване. На 27-и ограничете апетитите, не се лакомете за постове и позиции. Може да влезете в изнудваща стратегия. Денят е обвързван с насилието и коренната промяна. Всичко ще става по сложния метод. 28-и ви носи признание за бъдещето и разсънва големи съпротивителни сили. Залагат се основите на нови връзки и строителство. На 1-и бързайте към финала, приключвайте.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР