monitor.bgОвен 21 март – 20 априлВ съботния ден властват зверските

...
monitor.bgОвен 21 март – 20 априлВ съботния ден властват зверските
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 4-10 август

monitor.bg

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден господстват зверските апетити. Вероятно е да нарушите диетата си, както и да не извършите дадените обещания.

Очертават се спорове, разправии за пари и територии на въздействие. Не канете посетители и не гостувайте тук-там, където може да очаквате провокации. Контролирайте се, не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не рискувайте с прибързана пластична хирургия. В този ден всичко се прави за пари. В неделя навлизаме в интервал на поправки и опустошения на старите връзки и действия. Обърнете внимание на здравето си, проведете стимулиращи процедури. Тази вечер демонстрира дали всичко е наред в секса. В понеделник не започвайте нищо значимо, даже и да ви предложат преференциални контракти. Постарайте се да извършите дадените обещания и закъснели поръчки. Пристигат и закъснели заплащания. Предстои преображение. 7-и е ден на разногласия, в които никой не отстъпва. Ще имате шанс, в случай че водите двойнствена игра, само че единствено до вечерта. 8-и е ден за изплъзване от наложени и признати под диктат ограничавания. Всичко ще се прави с мисъл за освобождение от окови и зависимости. Само нека не се освободите и от някои нужни за вас отбрани. Децата се пробват да избягат от родителската настойчивост. 9-и е удобен за покупка на жилище и парцел, а на 10-и нищо значимо да не се стартира. Предстои ограбващо силите новолуние и затъмнение засягащо мощните на деня.

Телец 21 април – 20 май

4-и е ден на безкомпромисни борби за кокала, за влиятелни позиции в бизнеса и в обществото. Дори и благотворителните мероприятия ще се вършат за облагодетелстване. Все отново Луната дефилира в знака на златния Телец. Пътувайте, бъдете в местата на персоналния си интерес. Някой може да захапе от другата страна кокала, към който се стремите. В неделя ще се решите на смяна даваща по-голяма независимост на деяние и опция да заемете нова пазарна неща. Съветът е да не пестите от базовите планове. Заложете здрава основа за бъдещето. В понеделник нищо ново да не се стартира. До вечерта приключете с обещаните в предишното каузи. Така ще си освободите поле и време за изява. Във вторник споровете са на всички места. Ще се бърбори вместо да се прави работа. Ако желаете нещо да потръгне насрочете го за идващите два дни. От 7-и проблемите ще са повече в любовта, само че главните ви действия ще потръгнат, ще преодолеете всяко затруднение и на 8-и ще приключите значима договорка. Работете за покупка на неподвижен парцел. Ако не може да разделите фамилното завещание, уредете продажбата му и купете нещо ново на друго място. 9-и е ден точно за такива покупко-продажби. На 10-и да чакат грижи родените в първата декада. Ограничете контактите. Предстои новолуние със затъмнение засягащо рисково престижите.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и е ден на коренната промяна. Вероятни са спорове на ползи и позиции. Децата са неуправляеми. Който замине за чужбина дълго няма да се върне. Не участвайте в манифестации и публични прояви. И тълпата е неуправляема. В неделя поемате нов курс, променяте тактиката, с цел да запазите позициите си. Ден на революционни промени на всички равнища. Започнете поправки и строителство, изключително там, където бурите нанесоха вреди. Някой ще заложи на нова връзка и брак. Сексуалната ви сила доближава високи равнища в идващите дни. В понеделник се пазете от инцидентни контакти. Всичко да се прави без бързане и ненужно пришпорване на личен състав, сътрудници и близки. Във вторник бъдете икономични в думи и каузи. Денят носи възможност от прочувствени загуби и физически болки. Не се претоварвайте, избягвайте дебатите, не водете договаряния, в случай че не желаете да се изчерпате в разногласия за дреболии. В сряда пътят ви се отваря, нещо стопирано ще стартира да се осъществя и дава плод. Ще се проврете и през игленото ухо на чиновническото безхаберие. Преградите са елементарно преодолими. На 9-и работете за фамилните улеснения. Благоприятно за покупка на жилище и парцел. Някой ще отвори и освежен търговски обект. 10-и е едва енергиен ден. Не планирайте раждане със секцио до събота. Предстои новолуние със слънчево затъмнение.

Рак 22 юни - 21 юли

Активизира се апетитът за храна, за удоволствия и преживяване на рискови моменти в събота. Контролирайте се, с цел да не пострадате. Не участвайте в надпревари. Неблагоприятно за оперативни намеси в региона на щитовидната жлеза и гласните връзки. В неделя бъдете подготвени за деяние в посока на значимите си ползи. Навлизаме в интервал на поправки и промени, на които остарялото не може да устои. Пробиват си път самодейностите на младите. Направете лечебни процедури. В понеделник останете в пасивно изчакване ходовете на другите. Чистете се от шлаката както на физическо, по този начин и на духовно равнище. В този ден е противопоказно да бързаш и да пришпорваш близките със периоди и поръчки. Във вторник търсете странично мнение по въпрос, който ви тормози и не търпи отсрочване. На 8-и Луната навлиза в Рак, носи промени, които ще ви оказват помощ да излезете от персонална рецесия и да продължите напред. Може да вземете решение за пренасяне, за пътешестване и обособяване от фамилията. Време е всеки да си живее живота, който избира. Но за задачата ви е належащо ново седалище или жилище, тъй че оглеждайте парцели, а в случай че към този момент сте намерили вашето гнездо добре да финализирате договорката на 9-и. На 10-и се свийте в черупката. Тъмните сили се засилват в деня преди новолунието, което ще е съпроводено със слънчево затъмнение.

Лъв 22 юли - 22 август

Тежък и рисков съботен ден за родените в първата декада. Не участвайте в залагания, облози и огромни покупко-продажби. Кой каквото захапе няма да го пусне. Всичко ще се прави за пари, някой ще реши да емигрира, различен ще съобщи непосредствен или другар. Сдържайте гнева. Не вдигайте тежко, евентуален е проблем с гръбнака. Може да ви се наложи да превиете тил пред някого. В неделя заложете здрав пиедестал на бъдещите си дейности. Включете запасите. За понеделник ще ви би трябвало и авариен вид в местата, където отивате по работа. 6-и е ден за привършване, а не за започване. Не бързайте за на никое място. Във вторник стартирате с спорове на събрания и общи мероприятия. Да не се работи в екип, всеки дърпа чергата към себе си. Вечерта на 7-и Венера навлиза във Везни. Идва време за фешън дефилета, за артистични и музикални изяви и участия в състезания. Привличате погледите. На 8-9-и шансът ви ще се отприщи. Каквото насрочите за 8-и ще потръгне и донесе изгоди без значение спънките и проблемите, които се обрисуват. Ден за пътешестване и опознаване обстановката от друга позиция. Идете персонално на инспекция. На 9-и купете жилище, капарирайте парцел, окопайте се на предпазено място. В петък рискът е оптимален за родените до 1 август. Предстои новолуние със слънчево затъмнение в Лъв, което ще засегне рисково хората на високи позиции.

Дева 23 август – 22 септември

Съботният ден е удобен за привършване на значими инициативи, които ще ви донесат пари, почести и популярност. Не се давайте без пердах. В този ден всеки се стреми да прецака другия. Дано получите за труда си това, което ви е дадено. Може би е добре да поискате задатък. Нищо ново не започвайте преди да изчистите старите сметки и отговорности. Използвайте неделния ден интензивно за подсилване на здравето и персоналните връзки. Направете обещаните поправки. Не пестете сили и материали. В понеделник не работете в екип и не позволявайте да ви стоварват непознати задания и отговорности на главата. Ден на преобразяването. Избягвайте пренапрежението, с цел да избегнете нервни сривове. Чистете се от шлаката на физическо и духовно равнище. Откажете се от нездравословен табиет и за на никое място на бързайте. И във вторник елементарно може да влезете в преразход на сила, пари и средства. Нищо ново да не се стартира. Проведете съвещания по значимите за вас въпроси от два самостоятелни източника. Посетете учителите си и персоналните си лекари за препоръки и диагнози. 8-и отприщва сили и шанс, дава опция за пътувания, за стимулиращи и обезпечаващи действия. Не се ограничавайте, действайте напряко и в четвъртък, когато може да финализирате брокерска договорка. В петък не рискувайте, бъдете деликатни, следва ограбващо силите ни новолуние.

Везни 23 септември – 22 октомври

4-и е денят на огромните искания, на още по-големите апетити и ненаситността в секса. Никой няма да е удовлетворен и удовлетворен. Някой ще се пожертва в името на фамилния и другарски мир и за богатството на децата. Не планирайте срещи, на които може да се обиден заболели и за двете страни въпроси. В неделя постойте в тишина и на мира обмислете нещата от живота си. Не проявявайте непотребна интензивност и не давайте доста задания на половинката. Прочистете организма и душата си от нездравословни въздействия и храни. В понеделник е целесъобразна работа на собствен терен. Да не се работи в екип и да не се поемат нови отговорности. Но в случай че приключите до вечерта нещо дадено, ще получите награди и изключителни заплащания. Във вторник потърсете съвет от потенциал, не предприемайте нищо ново, изключително в случай че не сте задоволително способени кое по какъв начин се прави и какво изисква. Проучете разпоредбите на играта, която ще водите. Родените в първата декада може да се отскубнат от наставнически и шефски напън в сряда и да създадат своята крачка напред. Чудесно е да тръгнете към този момент към морето. В четвъртък може да уредите брокерска договорка и да се разберете с родственици по имотни въпроси. Няма да е елементарно, само че пробвайте. В петък на всички равнища господстват тъмни сили, с които би трябвало да сте деликатни. Не планирайте секцио за петък и събота.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Не рискувайте в събота, не участвайте в облози, надпревари и
залагания. Губите пари, авторитет и здраве. Ще бъдете подложени на изкушения и провокации. В хороскопа ви работи кръст на планетни сили. В неделя се заемете с лекувания, правете извършения водещи до физически и нравствен релакс. Ще вадите от скритите запаси. Не бъдете разточителни, само че и не давайте непотребни пари за евтинии. На 6-и е Преображение. Ще получите ентусиазъм по какъв начин да се работи по даден въпрос и накъде да насочите сили и запаси, откакто довършите обещаната работа. На 7-и получавате разнопосочни сигнали, влизате в спорове с сътрудници, суетите се към работата, която по този начин и не потръгва. Следобед посетете експерт за умело мнение. Най-силните ви дни за интервала са 8-9-и. Всичко затегнато и проблематично ще стартира да се оправя в сряда. Ще получите ненадейно ентусиазъм, интуитивно ще напипате вярната посока и метод на деяние. Мислете и действайте сложно. 9-и е най-хубавият ден в този месец за покупка на неподвижен парцел, магазин, офис и къща. Правото и законът ще пазят покупко-продажбите, които финализирате. За петък нищо значимо не планирайте. Родените в първата декада рискуват повече на идното новолуние, което ще е съпроводено със слънчево затъмнение в знака на Лъва. Нечия корона се клати.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота е време за амнистия. Постарайте се да не реагирате нападателно на протичащото се, без значение кой и по какъв начин визира персоналния ви интерес. Неблагоприятно за хирургически интервенции. Не отговаряйте на провокации и не създавайте спорове. Ден на нанаситните апетити, самоконтролът е значим. В неделя старите правила не важат, връзките с децата излизат от надзор. Не може да се работи със мощ, отговорът ще е мъчителен и за двете страни. В понеделник е противопоказно да се бърза. Нищо ново да не се стартира, в случай че не желаете да работите в ощърб на персоналните си ползи. Родените в първата декада може да отсрочат пътувания за сметка на каузи, които не търпят отсрочване и би трябвало да се завършват. Пазете се от прочувствени сривове, не искайте доста от живота и от другите, на всички им е мъчно. От 7-и Венера ще ви гледа в стабилизиращ аспект от Везните. Вървите към обич, към отмора и разтоварване. Но в този ден Луната е в съпротива на Стрелеца. Не противопоставяйте връзките си с тези на родители и деца. Дано съумеете да задоволите всички потребности. 8-и е ден обвързван с водата, а и наклонността е всичко да тръгне като по вода и нека е по този начин и за вас. 9-и дава опция да се заземите на несъмнено място с парцел или завещание. На 10-и изгонете фалша от живота си. Всичко стартирано с упоритост ще тръгне изкривено. Смирете се.

Козирог 22 декември - 20 януари

В събота печелите от упоритостите на близките, от нанаситните апетити, които ще изкарат някого от равновесие и ще ви създадат единствен кандидат в играта. Стойте зад кадър, успеха ще е за вас във всяка обстановка. Денят е удобен за привършване на работа и активност, които ще ви донесат пари, награди и известност. В неделя някой ще заплати за удоволствията ви, само че е за препоръчване да се пазите от инцидентни контакти. Ориентирайте се към среща със спонсори и хора, които постоянно ви поддържат. Ако се постановат поправки намерете занаятчия, а не дилетант. Направете оздравителни процедури. В понеделник е противопоказно да се бърза. Във вторник не се включвайте в разправии. Бъдете икономични и не искайте доста. Което си е ваше ще пристигна при вас. Не се включвайте в разногласията на близките, даже да сте прави или да имате прецизен отговор на въпросите, за които е разногласието. 8-и опълчва желанията на деца и родители. Никой никого не схваща, само че наклонността е да се избяга от контрола, който ви се оказва или от отговорностите, които имате. Родените в първата декада ще изживеят сложни мигове на избор. В четвъртък може да решите да разделите парцел или да подсигурите децата с жилище. Ден за брокерски действия. На 10-и злото се засилва. Предстои новолуние със слънчево затъмнение в Лъв, което ще е рисково за водачите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

4-и може да стартира с спор и разправии даже и с най-близките. Трудно се дели неделимото, всеки желае повече и от всичко. Отварят се апетити, които мъчно ще задоволите. Тенденцията е да изпразните портмонето. Ограничете до най-малко контактите с хора, които постоянно ви натоварват прочувствено и разтоварват финансово. Пригответе се да играете ролята на донор за деца и внуци. Нищо значимо да не се подхваща. Добре е в неделя да извършите общо пречистване на организма. Подгответе базата за бъдещите начинания. Всичко да се прави крепко, не пестете труд и материали. На 6-и приключете обещаното и чакайте премия. На 7-и стойте надалеч от хора, които спорят, карат се и се суетят, без да правят работа. Може да спечелите от препоръките, които давате и на двете спорещи страни. Сами е добре да посетите учителите си. Ден за посещаване при потенциал в интересуващата ви област. Венера към този момент ви гледа в брилянтен аспект от знака на Везните. И любовните ви връзки ще се оправят. Някой ще дочака и предложение. На 8-и успявате да намерите своя път даже и лъкатушейки сред желанията на един и претенциите на различен. Постигате от дълго време гонена цел. На 9-и чакайте облага в дома и опция за уголемение. Очертава се тежък петък. Предстои новолунието със затъмнение на Слънцето в знака на Лъва. Някои диктатори ще пострадат.

Риби 20 февруари – 20 март

Ако съумеете да се контролирате и да овладеете ситуацията в съботния ден ще получите награди и ще се похвалите със извоювани борби. Властват ненаситните апетити. Спазвайте диета, пробвайте да разберете другата позиция, само че ще е мъчно. Сънищата си тълкувайте наопаки. В неделя е добре да се заемете с лечебни процедури и да си извършите сами лекарство. Ще се наложи да включите в деяние някои запаси. Не си позволявайте да пестите от нещо, което е значимо за непосредствен или на него ще се опрете в бъдеще. В понеделник нищо ново да не се подхваща. Не позволявайте на странични хора да ви подтикват към недомислени дейности и инициативи. Пазете се от инцидентни запознанства и не правете нищо, което не сте съгласували с сътрудници и шефове. Но пък връзките в любовта потеглят към оправяне. От 7-и Венера към този момент не ви гледа в съпротива. За неточност ще има и амнистия. Дни на победа за вас и за персоналните ви упоритости са 8-9-и. На 8-и рушите загради, прекрачвате забрани, позволявате си да бъдете себе си и постигате оптималното в обстановката. 9-и поставя завършек на имотните неуредици и може да е денят, в който намирате от дълго време търсения дом или офис. В петък рисковете са за шефовете. Предстои новолуние, съпроводено със слънчево затъмнение в знака на царската власт Лъва. Щадете си шефа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР