Моника Валериева започна да се интересува от религиозна литература. Малко

...
Моника Валериева започна да се интересува от религиозна литература. Малко
Коментари Харесай

Моника Валериева чете религиозна литература

Моника Валериева стартира да се интересува от религиозна литература. Малко откакто разгласи, че е приела исляма, плеймейтката показа в обществените мрежи корицата на книгата, която чете сега.

„ Татко ми сподели това “, написа тя към фрагмента, на който се вижда, че четивото ѝ е със заглавие „ Ислямът. Световна история “. Негов създател е английският публицист Ед Хюсеин, който има мюсюлмански корени.

„ Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-много католическите църкви в България. Много преди „ някогашният ми другар “ арабин, аз имах вяра единствено в исляма, това е моят дом. След избран брой произшествия, години поред, след визитата ми в църкви, започнах развой за промяна публично на религията. Не мисля, че е значимо с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш. Всеки самичък преценя в какво ще има вяра и каква вяра ще изповядва. Моето семейство ме поддържа “, написа преди близо месец тя, с което разгласи, че е трансформирала религиозните си възгледи.

Наскоро Валериева се завърна от Шанхай, където бе по работа – на най-голямото ревю за козметика в света. По този мотив тя показа, че даже не съумяла да прегледа града, тъй като била прекомерно заета да търси най-хубавите козметични артикули за нейните клиенти.

Валериева не скри огорчението си, че макар усиления ѝ труд, хората към момента не правят оценка уместно това, което прави: „ И си носиш името, а се бъхтиш с нерви всеки ден “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР