Моника Валериева, за която се говори упорито, че изкарва парите

...
Моника Валериева, за която се говори упорито, че изкарва парите
Коментари Харесай

Шокиращи слухове в светските среди: Моника Валериева подло обирала мъже?!

Моника Валериева, за която се приказва настойчиво, че изкарва парите си по лесния метод, е забъркана и в още по-скандални схеми. Шокиращ слух от светските среди за който HotArena не може изрично да твърди, че е 100% правилен гласи, че Валериева прилагала извънредно подла скица към мъжете.

Оказва се, че сантименталните почивки, с които миската се фука в обществените мрежи, са просто пътешестване по работа. Наскоро Мона се похвали с годежен пръстен. Неин клиент обаче хвърля напълно друга светлина върху произхода на бижуто. И описа му обикаля елит средите. Ето и какъв е той.

Бизнесменът споделил, че една вечер решил да разпусне, до момента в който жена му е на отмора. Взел Моника в дома си, където си изкарали ужасно. Мъжът развързал кесията си и обилно, даже с бакшиш, заплатил компанията на Моника. На другия ден, впечатлен от умения й, се обадил на собствен другар, с цел да му се похвали и да предложи професионалните услуги на палавницата.

От тук стартира и драмата на двамата лапни шарани. Вторият мераклия се срещнал с  Моника за няколко часа в хотелска стая. Уговорката била тя да получи предплатено парите. След края на срещата им, мъжът влезнал в банята, а когато обновен и благополучен се върнал открил, че хубавицата е изчезнала крепко пушек с всички пари от портфейла му, дружно със безценен часовник. Жененият господин не посмял да се оплаче в полицията, само че пък за сметка на това тръгнал да се разправя с приятеля си, който му предложил Моника.

Оказало се, че и той е жертва на миската, която отмъкнала от вкъщи му пръстен на жена му. Това за малко щяло да разбие фамилията на индивида, който не намирал отговор на въпросите на жена си, къде й е бижуто. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР