Моника Валериева спасила живота на приятелката си Светлана Гущерова. Жената

...
Моника Валериева спасила живота на приятелката си Светлана Гущерова. Жената
Коментари Харесай

Моника Валериева Спасила Живота На Светлана Гущерова

Моника Валериева избавила живота на приятелката си Светлана Гущерова. Жената на милионерския правоприемник получила алергична реакция неотдавна.

“Бях решила още веднъж да се изрусявам… Добре че беше Моника Валериева. Бях във фризьорския салон, започнаха да ми обезцветяват косата и внезапно усетих, че ми горят лицето, ушите, вратът… Моника беше седнала при маникюристката и когато ме погледна, сподели, че съм се изринала, че върша алергична реакция. Втресе ме, взех да се подувам…”, споделя някогашната Гонзовица.

Тогава Моника й даде хапче “Алергозан” и споделила на фризьорката да махнат обезцветителя. “Не ми се мисли какво щеше да стане в случай че не беше Моника. Обадих се незабавно на Христиан, извикаха и БЪрза помощ. Толкова зле бях, че не бяха сигурни дали ще оцелея”, споделя Светлана.

Плеймейтката не крие, че съжалява за силикона, който е наблъскала в бюста си. “Все още не мога да им привикна. Много ми тежат, имам болки в кръста и гърба… Ако знаех, че ще е по този начин, не бих се решила на това. Всеки мъж харесва дами с огромни гърди. Любовчето също. Затова, въпреки това, не съжалявм”, признава някогашната моделка пред Уикенд.

Светлана към този момент не се обиждала, че някои нейни колежки са я “пенсионирали”. “Аз съм фамилна жена и майка и не считам, че в качеството си на такава би трябвало да се фотографирам еротично, с цел да бъда интересна”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР