Моника Валериева си почива в Дубай. Тя качи снимка в

...
Моника Валериева си почива в Дубай. Тя качи снимка в
Коментари Харесай

Моника Валериева показва забележителни задни части от Дубай

Моника Валериева си почива в Дубай. Тя качи фотография в интернет пространството, на която демонстрира уголеменото си потъмняло от слънцето дупе. Това се случи на празника на влюбените по този начин   дупнишката хубавица даде да се разбере, че няма половинка до себе си. След раздялата с фолк иконата Меди й е мъчно да сътвори връзка. Най-вероятно  още не го е прежалила.

" Все още те обичам, само че не мога да бъда с теб. Това просто не съм аз... Съжалявам за всичко.... Сбогом! “ – написа неотдавна Меди в обществените мрежи, с което даде да се разбере, че още таи усеща към Моника.

Тя разкри, че хапва суши и  сладкиши за десерт. Toва дава отражение и виждаме, че е напълняла. Валериева също така се подложи на процедура за увеличение и покачване на задните елементи в болница в Истанбул, с цел да има дупе вид латино.

Тя толкоз качи килограми последните месеци, че заблуди почитателите, че чака бебе.

" Последните два месеца медиите ме забременихте два пъти, само че не съм бременна! Мисля, че съм дебела... ", не пропусна, въпреки всичко, да означи още силиконката, само че по този начин и не разкри кой топли сега освен сърцето, само че и леглото й.

Източник: telegraph.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР