Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се жени за член

...
Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се жени за член
Коментари Харесай

Който пробвал - пробвал, Моника се сгоди

Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се дами за член на катарското семейство.

Предложението за брак пристигна преди няколко дни. Милионерът се появил в стаята на Моника с голям букет от розови и бели рози. Щом силиконката го зърнала, той паднал на колене, както прилича, и изискал ръката на обичаната си. На секундата Валериева споделила заветното " да " и разцелувала бъдещия си брачен партньор, написа в. " България през днешния ден ".

" Обещавам ти, че ще те обичам като никой различен на света ", написа Моника под фотографията с големия букет, който получи при предлагането за брак.

Плеймейтката и милионерът към този момент възнамеряват сватбата си. Събитието най-вероятно ще бъде през лятото на тази година и бъдещото семейство мисли къде да я направи. Най-вероятно лъскавата гала ще се състои в Дубай, където двамата живеят. Моника и обичаният й са дружно повече от година. Преди няколко месеца Валериева се реалокира да живее при него, защото вижда, че нещата стават съществени.

Милионерът от катарското кралско семейство хвърли луди пари, с цел да глези обичаната си. Всекидневно Моника е заливана от големи букети, подарени й от обичания й. За рождения си ден Валериева получи напълно златен часовник " Ролекс ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР