Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се жени за член

...
Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се жени за член
Коментари Харесай

Моника Валериева се сгоди

Моника Валериева се сгоди! Мъжемелачката ще се дами за член на катарското семейство.

Предложението за брак пристигна преди няколко дни. Милионерът се появил в стаята на Моника с голям букет от розови и бели рози. Щом силиконката го зърнала, той паднал на колене, както прилича, и изискал ръката на обичаната си. На секундата Валериева споделила заветното "да " и разцелувала бъдещия си брачен партньор, написа в. "България през днешния ден ".

"Обещавам ти, че ще те обичам като никой различен на света ", написа Моника под фотографията с големия букет, който получи при предлагането за брак.



Плеймейтката и милионерът към този момент възнамеряват сватбата си. Събитието най-вероятно ще бъде през лятото на тази година и бъдещото семейство мисли къде да я направи. Най-вероятно лъскавата гала ще се състои в Дубай, където двамата живеят.

Моника и обичаният й са дружно повече от година. Преди няколко месеца Валериева се реалокира да живее при него, защото вижда, че нещата стават съществени..

Милионерът от катарското кралско семейство хвърли луди пари, с цел да глези обичаната си. Всекидневно Моника е заливана от големи букети, подарени й от обичания й. За рождения си ден Валериева получи напълно златен часовник "Ролекс ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР