Моника Валериева се оплака във „Фейсбук“, че е загубила профила

...
Моника Валериева се оплака във „Фейсбук“, че е загубила профила
Коментари Харесай

Моника Валериева Понесе Жесток Удар След Снимката С Филип Плейн

Моника Валериева се оплака във „Фейсбук“, че е изгубила профила си в „Инстаграм“. Всичко това й се случва дни след проявлението на интимния кадър с дизайнера Филип Плейн и разразилия се по-късно скандал с някогашната му – Морган.

Все отново плеймейтката побърза да каже, че надали тъкмо Морган стои зад офанзивата. Валериева счита, че някогашният й, който тя остави неотдавна, е отговорен за това. Тя признава, че се е свързала с хакери, които обаче не могат да й оказват помощ. Ето какво тъкмо написа Моника в обществената мрежа:

„Здравейте,бихте ли ми помогнали да си възвърна „Инстаграм“ страницата! Трябва да репортваме,че имам проблем.Може би е деактивиран, апелирам се да не е заличен, и се надявам да не е хакнат! Ще ви пратя стъпките и текста, който да напишете. Колкото повече хора, толкоз повече късмет да си възвърна профила. Работя с добър хакер, който ми даде информация, че профила ми е липсващ от „Инстаграм“.

Просто е деактивиран.Не си мислете, че е Морган. Това би трябвало да е човек с доста връзки в „Инстаграм“. За да ме отстранен. Този мъж към този момент има опит с хиляди девойки, които накачваха чатовете с него. Може би от защитни ограничения да Не кача нашите чатове,как съм си отпътувала,защо и какво е писал да се върна.И за жалост моето държание с грозни и срамни прилагателни.Защото беше след дискотека и имаше обиди от моя страна.Може би това е повода за моят отстранен профил с по този начин лекост,дори хакери не знаят къде в пространството е моят профил.

Ако някой знае по какъв начин да контактувам по-бързо с „Инстаграм“ и да си върна профила,защото това е моето рекламно позоциониране…за всички здравомислещи хора знаете,че аз се развличам и рекламата за новият ми артикул беше нещо с което се гордея.Ще съм признателна за всяка помощ за моите 178000 действителни до един почитатели и моите мемоари в фотоси,благодаря ви!“

 555565

ЗАРЯЗАНАТА ОТ ПЛЕЙН НАРИЧА БЪЛГАРИЯ „СЕЛО“, НО МОНИКА Я СЪСИПА (СНИМКИ)



източник: Блиц
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР