Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град бяха

...
Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град бяха
Коментари Харесай

Моника Валериева: Съмнявам се в най-близките за обира

Моника Валериева, от чийто дом в столичния Студентски град бяха откраднати над 92 хиляди евро и полезности, приказва за първи път след трагичната преживелица в изявление за bTV. Моделката бе принудена да признае, че се съмнява в най-близките си хора, макар че те се броя на пръстите на едната й ръка. Аз се колебая във всички, не пребивавам естествен живот сега. Аз споделям с 5 индивида и се колебая във всички тях, а не желая, тъй като те са ми най-близките хора и е доста необичайно. Объркано е...



Аз се веселя, че съм жива и здрава, че котето ми е добре, колкото и необичайно да е за хората за котката ми “, съобщи Валериева, която отхвърли Национална агенция за приходите да я проверява. „ Мен Национална агенция за приходите не ме проверява. Аз съм се осчетоводила, счетоводството ми е изпратило контракта. Плащам си налозите. Писаха, че съм безработна. Не съм безработна, аз имам компания, имам три компании, работя…

Аз в никакъв случай, като едно мъдро момиче, не бих предоставила желаната сума, която ми липсва, или нещо такова, в случай че не мога да потвърдя приходите си. Може би доста хора, които ме афишират за глупава, че съм си държала парите по този начин, че даже милионерите не си държат парите по този начин, да го регистрират както желаят. Аз знам за себе си, това не може да ме бутне по никакъв метод ".

Нищо от откраднатото не е било застраховано. Парите в кеш са били за кола, изясни Моника Валериева. Тя описа и за шока откакто влезнала в обърнатия наобратно от крадците дом: „ Изплаших се, тъй като са влизали в дома ми и тъй като разбрах, че са ме следили и тъй като си видях бикините до секс играчки, примерно, по тази причина се изплаших “.

Тя удостовери информацията, че вратата не е била разбивана. "Вратата ми беше заключена толкоз пъти, колкото аз я бях заключила. И ние я отворихме с ключа си, без да има никакъв проблем. Най-вероятно се касае за фалшифициран ключ. Просто ми нямаше най-ценните движимости. Имам към момента скъпи движимости вътре, само че те са взели най-ценното, което може да се вземе ", добави Валериева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР