Моника Валериева няма спиране! Изкусителката отново легна под ножа, за

...
Моника Валериева няма спиране! Изкусителката отново легна под ножа, за
Коментари Харесай

Моника Валериева с 1000 кубика в дупето

Моника Валериева няма прекъсване! Изкусителката още веднъж легна под ножа, с цел да повдигне задните си елементи и към този момент има 1000 кубика импланти в дупето, написа "България през днешния ден ".

Бившата държанка на Валери Божинов за следващ път се довери на истанбулска клиника за интервенцията. Моника беше там при започване на март.

За да се снабди с мечтаното "бразилско дупе ", тя е броила нови 4000 евро. За тази сума са й поставени глутеални импланти, което е тип силикон.Те се слагат сред влакната на огромния седалищен мускул, като по този метод се обезпечава дългогодишен резултати непоклатимост. Тези протези не се усещат при сядане или лежане. Самата намеса продължава към час и половина, а възобновяване е малко - към 3-4 дни.

View this post on Instagram
I look back only when my ass is in the mirror!

A post shared by MV (@monikvaleriee) on Mar 22, 2019 at 12:13am PDT

Това е вторият престой на Моника в истанбулската клиника на лекар Онур Егемен за оформяне на дупето й.

За първи път беше там към Нова година. Тогава хубавицата заплати 8000 евро. Така цялата сума, която Валериева е дала за оформянето на задните си елементи възлиза на 12 000 евро.

Моника към този момент се похвали с новата си облага. Навръх рождения си ден тя заголи дупето си за специфична фотография в хотела си в Лос Анджелис.

View this post on Instagram
Happy birthday to Me
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР