Моника Валериева не успя да докаже в съда, че не

...
Моника Валериева не успя да докаже в съда, че не
Коментари Харесай

Скандална плеймейтка не успя да докаже в съда, че не е момиче на повикване

Моника Валериева не съумя да потвърди в съда, че не е продажница. Скандалната плеймейтка загуби делото, което водеше против режисьора Людмил Иларионов в продължение на три години. Тя искаше от него обезщетение от 140 бона за думите му във " ВИП Брадър ", че евентуално тя упражнява най-древната специалност. 

Люси и Моника участваха в общ сезон на риалити формата. В диалог с Големия брат Люси съобщи, че е чувал разнообразни неща за Моника, включичелно, че се занимава с проституция. Това вбеси модифицираната старлетка и след края на формата реши да заведе дело против него. 

По информация на Блиц, през вчерашния ден Валериева е изгубила делото и Люси е оневинен. Това я предизвика да извади детайлности за делото в персоналния си профил, обвинявайки Люси в шашма със съдийката. Нейният персонален профил във " Facebook " се трансформира в " стена на рева ", приканвайки всички младежи, които да получили неправда от закона, да я поддържат.

Оказа се, че обвиняванията на Моника към Люси не могат да устоят в съда. А повода е, че излъчените фрагменти, в които Люси признава това нещо, са извадени от подтекста на по-дълъг диалог с Големия брат. Освен това, доста преди да изрече своите съмнения по отношение на нейната специалност, Люси е чел сходни изказвания в медиите.

Точно това са били и едни от доказателствата във входа на делото - стотици списания, вестници и уеб сайтове, които пишат детайлности за съмнителните приходи на плеймейтката. В известно списание даже се появи коментар на нейно бивше гадже, което съобщи, че Моника е на повикване.

Изглежда Валериева няма срещу всички тези изявления, откакто не е подхванала нито едно дело против медия. Нито пък осъди Николета Лозанова и Андреа, които също я нарекоха продажница, даже обсъждаха цената й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР