Моника Валериева, която винаги е държала на лукса, спи в

...
Моника Валериева, която винаги е държала на лукса, спи в
Коментари Харесай

Моника Валериева шашна последователите си

Моника Валериева, която постоянно е държала на лукса, спи в тузарски хотели и се храни по скъпи заведения за хранене шашна почитателите си.

Това се случи разследване на последните и изявления, от които излиза наяве, че е била на разходка в планината и даже е останала на нощува там.

A post shared by (@monikvaleriee) on Sep 21, 2020 at 11:43pm PDT

Тя се включи и на лайф видео, в което споделя, че е изморена от прехода и напълно скоро ще остане без телефон, защото батерията и ще падне. Очаквано, макар по-ниските към този момент температури, плеймейтката не изневери на себе си и се пусна полу-гола, събирайки лайкове в Instagram.

Най-интересното е, че Валериева не прекара нощта в меко легло, а в палатка. Вечерята ѝ, пък се състоя от филии с лютеница и сирене, салата от домати и краставици, а за закуска - мекици.
 Моника Валериева шашна почитателите си (СНИМКИ)
Последователите на сексапилната българка обаче, са уверени, че Моника не е решила да става сериозна планинарка, а просто е последвала образеца на други известни имена у нас, които се впуснаха да изкачват върхове и да обикалят екопътеки.

A post shared by (@monikvaleriee) on Sep 21, 2020 at 8:46am PDT

" Когато знаеш тъкмо какво искаш, всеки ден ще се будиш с готовност за живот ", написа Моника към фотографията си, снимана в палатката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР