Моника Люински ще продуцира документален филм, озаглавен „15 минути позор”,

...
Моника Люински ще продуцира документален филм, озаглавен „15 минути позор”,
Коментари Харесай

„15 минути позор”: Моника Люински ще продуцира филм за жертвите на публичен тормоз

Моника Люински ще продуцира документален филм, озаглавен „ 15 минути позор”, оповестява ТАСС, като се базира на американското издание „ Върайъти”.

Филмът ще бъде показан по канала HBO Max и ще споделя историите на хора, които са били обект на обществена рецензия и оскърбление.
Моника Люински скрита в президентския портрет на Бил Клинтън Авторът на картината разкри тайната за черната сянка вляво от президента
„ Моника Люински” е влиятелен деятел в битката с издевателството – идеална е за този проект”, уточни Сара Обри, която е началник на отдела, създаващ автентично наличие за канала.

През август се появи информация, че Люински ще продуцира сериал, проследяващ събитията към обвиняванията и последвалата процедура по импийчмънт на президента Бил Клинтън.

Сюжетът е основан на книгата на Джефри Тубин „ Голямата интрига: Истинската история на секс абсурда, който съвсем унищожи президента “.

Снимка: Getty Images

Скандалът с Моника Люински и Бил Клинтън избухна през 1998 година и за малко не в профил тогавашния президент от поста му.

Първоначално Клинтън отхвърляше в съда, че е имал връзка с Люински, след което обаче беше заставен да си признае.

Камарата на представителите гласоподава отстраняването на Клинтън от служба, само че сенатът го оправда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР