Моника Белучи е не само една от най-известните и красиви

...
Моника Белучи е не само една от най-известните и красиви
Коментари Харесай

Прочетете тези ценни уроци от красивата Моника Белучи

Моника Белучи е освен една от най-известните и красиви италиански актриси, само че и мъдра жена, която има какво да показа. На какво я е научил животът след всички прекарвания, хубави и сложни моменти, през които е минала, ще ви разкажем в тази публикация.

Въпреки че Моника е към този момент на 57 години, тя към момента покорява мъжките сърца. Актрисата и модел неведнъж е била включвана в разнообразни описи на най-красивите дами в света. Започва актьорската си кариера на 25-годишна възраст и изиграва към 70 функции във филми и телевизионни излъчвания, като получава няколко влиятелни кино награди. Притежателка е на Почетен легион, който се смята за най-високия знак за отличие, чест и самопризнание за специфични заслуги във Франция. Тя стана известна с помощта на присъединяване си в фотосите на филми като " Дракула ", " Матрица: Презаредени ", " Братя Грим " и " 007: Спектър ". Животът на звездата към момента е цялостен с ярки събития и усещания, което значи, че тя има какво да показа с обществеността. Съветите, които дава, са доста скъпи и всеки един човек би трябвало да ги прочете и запомни.
1. Времето унищожава всичко
Белучи откровено има вяра в това. Можете да вземете красива алена ябълка, само че след известно време тя ще стане набръчкана, гнила и цялостна с червеи. По същия метод, съгласно звездата, това се случва и с хората. Въпросът е да не позволявате душата ви да се набръчка, а сърцето ви да остане все по този начин мощно!
2. Червено червило - оръжие за всички дами
Ако желаете мъж да ви забележи, Моника ви поучава да рисувате красиво устните си с алено червило. Това в действителност работи! Само не прекалявайте!



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР