Моника Белучи е на корицата на майския брой на Madame

...
Моника Белучи е на корицата на майския брой на Madame
Коментари Харесай

Моника Белучи, Madame Figaro и какво сподели актрисата в интервюто за списанието

Моника Белучи е на корицата на майския брой на Madame Figaro, където театралничи за стилна фотосесия.

Виждаме я в транспарантно боди от Dolce & Gabbana и искрящо яке от Аzzedine Аlaia, както и с нова секси прическа.

Прави ни усещане, че от известно време Моника не се тормози да опитва с по-къса коса. Смеем и да кажем, че рискът си коства - доста ѝ отива, като ѝ придава и по-младежко лъчение.

В изявлението за списанието Моника Белучи споделя по какъв начин се оправя със обстановката, в която всички живеем сега, и по какъв начин ѝ въздействат измененията.

Не крие, че усеща безкрайна горест, което съгласно нея е безусловно обикновено. Актрисата мисли и се тормози за Франция, за околните и приятелите си, за това, че всички живеем в боязън.

" Но аз имам цялостна религия в медицината и съм уверена, че ще намерим лек. Просто е належащо време, а до тогава би трябвало да чакаме ", споделя Моника Белучи. Тя добавя, че с цел да се оправим с този сложен интервал, би трябвало да бъдем доста мощни и да се съсредоточим върху позитивните неща в живота си - любовта, фамилията и приятелите, които имаме.

Трябва да се вкопчим в тях, да не падаме духом и да преоткрием насладата от простичките неща в живота. Моника Белучи не крие, че за нея най-важното в този живот са децата ѝ.

" Дъщерите ми са отговорът на всичките ми въпроси. Те ми дават смисъл във всеки един миг, във всяка една обстановка, в това число и в тежкото състояние, в което се намираме в този момент. С тяхното раждане се появи и повода за съществуването ми на тази земя. "

Към това свое самопризнание актрисата като добавя, че тъкмо както нейните родители са я научили на обич, по този начин и тя се стреми да възпитава децата по същия метод - като им демонстрира кои са значимите полезности в живота. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР