Моника Белучи е жена, чиито красота и талант продължава да

...
Моника Белучи е жена, чиито красота и талант продължава да
Коментари Харесай

57-годишната Моника Белучи показа пикантно деколте - феновете са във възторг

Моника Белучи е жена, чиито хубост и гений продължава да пленяват сърцата на генерации киномани и фенове по света.

57-годишната икона на италианското кино наподобява все по този начин зашеметяващо за възрастта си. Още в зората на кариерата си актрисата е споделяла, че избира да остарява естествено и нееднократно се е изказвала срещу всевъзможни пластични корекции.
                             

Дори когато по лицето ѝ се появиха първите бръчици, тя не се изкуши да се подложи на подмладяващи хирургични интервенции, а резервира следите на времето, белязало върху скулите ѝ спомените на живота ѝ. Тя освен ги одобри, само че и се влюби в тях. 
                             

Ето за какво, когато се вгледаме в чертите на Белучи през днешния ден, ще забележим леките внезапни, само че те освен, че не я вършат да наподобява по-стара, а и придават на хубостта ѝ една особена женственост и величественост. Холивудската хубавица през днешния ден безусловно свети! Равномерният загар на кожата, превъзходният контур, стилните и изтънчени тоалети вършат актрисата още по-секси и хубава.

Безспорно дказателство, че Белучи наподобява безупречно за възрастта си е и най-новата ѝ фотосесия за немското списание Madame. На корицата му актрисата се появи без сутиен в блестяща блуза в цвят шампанско, под чиято прозираща материя ясно се виждат зърната на актрисата, внимателно прикрити със златни пайети. 
                             

Феновете на Моника Белучи останаха във екстаз от фотографията, разкриваща една съвършена и божествена Моника Белучи.

„ Моника е безумно красива даже след десетилетия “, „ Тя към момента е най-красивата жена на света “, „ Изглежда, че с възрастта Моника става все по-красива “, „ Какво тяло, какви гърди! Много красива жена ”, „ Много се веселя, че съумя да резервира естествената си хубост ”, „ Зашеметяваща! ”, пишат въодушевени почитатели в обществените мрежи.

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР