Моник Джеремая е млада жена от Австралия, която сподели в

...
Моник Джеремая е млада жена от Австралия, която сподели в
Коментари Харесай

Жена изкарва пари от непознати, за да спят в едно легло с нея

Моник Джеремая е млада жена от Австралия, която показа в обществените мрежи, че си докарва близо 7000 евро на година, отдавайки едната половина на леглото си на непознати. Практиката е известна като „ Hot bedding “.

Идеята се зародила по време на пандемията, когато Джеремая останала без приходи и по този начин почнала да обмисля способи, с които да си докара някакви финансови средства. Един ден решила, че би могла да отстъпи половината от леглото си на непознати против наем от 631 австралийски $ на месец. Преценила, че това е идеалното решение за всички тези, които се усещат „ самотни “.

Успехът на начинанието надминава даже най-смелите ѝ упования и за негативно време тя натрупва задоволително пари, с която да доразвие бизнеса си.

Hot bedding е идеалното решение за всички тези хора, които желаят да спят в едно легло с различен човек по един оправдателен и необвързващ метод, като всеки пази персоналното пространство на другия, разяснява Джеремая в изявление за локалното издание Caters News.

По думите ѝ, въпреки че много хора намират този вид услуга за странна, hot bedding е бъдещето.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР