money.bgснимка: GoogleСлужителите на Google, които не искат да се върнат

...
money.bgснимка: GoogleСлужителите на Google, които не искат да се върнат
Коментари Харесай

Gооglе щe ocигypи пo $1000 зa oфиc мeбeли нa cлyжитeлитe, ĸoитo paбoтят oт дoмa cи

money.bg

фотография: Гугъл

Служителите на Гугъл, които не желаят да се върнат в офиса това лято, ще имат опция да оборудват собствен домакински офис за сметка на компанията. Гигантът съобщи, че всеки чиновник има право да се възползва от 1000 $ за бюра и ергономични столове, написа New York Post.

Компанията съобщи, че ще стартира да връща последователно чиновниците в офиса от 6 юли и ще усилва потенциала от края на лятото и началото на есента. Гугъл чака 10% от чиновниците да се върнат в офиса след 4 юли и цели 30% от работната мощ да се върне в по работните си места до септември.

Главният изпълнителен шеф Сундар Пичай съобщи, в изявление от предходната седмица, че не чака Гугъл да спре да употребява всичките си офиси, които са станали известни с бонусите, които дават на чиновниците, като гратис химическо почистване, хранене и тренировки.

" Във всички сюжети чакам да се нуждаем от физически пространства, с цел да съберем хората ", сподели Пичай. " Така че даже и да има някакви промени, не мисля, че съществуващият ни физически отпечатък ще бъде проблем ", съобщи още той.

Съобщението на Гугъл идва дни, откакто изпълнителният шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг съобщи, че половината чиновници на колоса в обществените мрежи могат да работят отдалечено в границите на идващите пет до 10 години и че Фейсбук ще предприеме стъпки за това да вкара политика, която да разрешава на избрани чиновници да работят от вкъщи си на цялостен работен ден.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР