money.bgКорпорация Microsoft съобщи, че от януари 2020 година прекратява поддръжката

...
money.bgКорпорация Microsoft съобщи, че от януари 2020 година прекратява поддръжката
Коментари Харесай

Місrоѕоft пpeĸpaтявa пoддpъжĸaтa нa Wіndоwѕ 7 oт янyapи 2020-a

money.bg

Корпорация Microsoft заяви, че от януари 2020 година приключва поддръжката на оперативната система Windows 7.

ИТ компанията бе поела задължението да обезпечава поддръжката на Оценка за съвместимост Windows 7 в продължение на 10 години след нейното стартиране на 22 октомври 2009 година.

Започвайки от 18 април тази година потребителите, които към момента употребяват " седмицата " ще видят известие, в което е указна формалната " гибел " на Windows 7 - 14 януари 2020 година. След тази дата използването на оперативната система ще стане не безвредно, защото компютрите няма да получават отбрана от настоящите хакерски рискове, написа на уеб страницата на Microsoft.

Компанията предлага на своите консуматори да преминат на нова оперативна система до 10 януари 2020 година, тъй като след 14 януари стартирането на обновявания ще бъде прекъснато.

По данни на анализаторите сега към 40 на 100 от персоналните компютри в света употребяват Оценка за съвместимост Windows 7.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР