Money.bg започва най-амбициозния проект в своята 13-годишна история - собствено

...
Money.bg започва най-амбициозния проект в своята 13-годишна история - собствено
Коментари Харесай

Money.bg започва собствено телевизионно предаване по телевизия Bulgaria ON AIR

Money.bg стартира най-амбициозния план в своята 13-годишна история - лично телевизионно предаване . Негов хазаин ще бъде една от най-разпознаваемите български малките екрани - Bulgaria ON AIR, а първият брой ще бъде излъчен на 25 януари от 16.30 часа . Новото предаване ще бъде отдадено на най-интересното и значимото от света на стопанската система и бизнеса, което редакторите на медията приготвят всекидневно за Вас, нашите читатели и, надяваме се, бъдещи фенове.

Амбицията на екипа е да придвижи тези тематики в народен ефир, които читателите най-силно правят оценка и търсят в уеб страницата Money.bg. Ще продължим да представяме най-големите компании в България с техните вложения, ще продължим да демонстрирам най-впечатляващите офиси с техните чиновници, ще продължим да даваме доста и разнородни потребителски препоръки за персоналните финанси на всеки един от вас. Няма да спрем да търсим и нови тематики, с които да заслужим вниманието Ви.

Екипът на Money.bg знае, че икономическите процеси засягат всички нас и по тази причина имаме вяра, че би трябвало да бъдат ясно обяснявани. Затова Money.bg, към този момент и в ефирен формат, ще бъде очите на феновете за всички стопански събития, които ги засягат - директно или индиректно.

В първия брой на предаването сме подготвили тематики, които имаме вяра, че ще бъдат забавни за вас:

- Компанията Acronis, чиято пазарна оценка надмина 1 милиард $, споделя за проектите си да сътвори в България най-големия си развоен център в международен мащаб. Екипът на Money.bg беседва с ръководещия шеф на сдружението у нас Пламен Тошев за капацитета на локалния пазар да основава лични IT артикули и за проектите на компанията да развие тази ниша с наемането на до 1000 експерти в София.

- Една от най-големите немски банки - Commerzbank, стъпва на българския пазар, само че не с екип от банкери, а от програмисти. Финансовата институция възнамерява да открие у нас собствен IT хъб, в който да работят в началото 400 експерти. За тази и други немски вложения беседваме с ръководителя на Германо-българската търговско-индустриална камара доктор Митко Василев.

Водещ на предаването ще бъде основният редактор на Money.bg Георги Минев , а дружно с него пред телевизионните камери ще застават публицистите Божидар Ангелов и Мина Стойчева , както и икономистът Даниел Василев . Всички те ще имат една цел - да ви показват най-интересното и най-важното от света на стопанската система и бизнес.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР