Мондиал 2022 разделя актуалния клубен сезон на две неравни части.

...
Мондиал 2022 разделя актуалния клубен сезон на две неравни части.
Коментари Харесай

Какви първенства ни очакват, когато отмине треската по Световното първенство?

Мондиал 2022 разделя настоящия клубен сезон на две неравни елементи. Около 1/3 от водещите първенците в Европа към този момент са в историята, само че решаващите мачове и кръгове занапред предстоят. Време за тях ще пристигна след края на Световното състезание и до момента в който към този момент вниманието на публиката е главно ориентирано към Катар, то много от футболната публика няма самообладание да се завърнат в ефира Висшата лига на Англия, испанската Ла Лига или италианската Серия А. А даже и по време на тази по-продължителна пауза в ни чакат забавни оферти за игра, свързани с развоя на сезона оттук-насетне.

След изиграването на първите 13-14 от топ 5 шампионатите на Европа към този момент се откроиха любимците. И техните имена не са изненада, изключително в Германия и Франция. Байерн си води колоната в Бундеслигата и никой не има вяра, че хегемонията на баварската машина може да бъде преуставовена. Нито пък е реалистично да чакаме, че в Лига 1 ще се случи нещо по-различно от това ПСЖ още веднъж да вдигне купата.

Малко по-интересно е в Англия, където към този момент Арсенал, а не Ливърпул се явява съществена опасност за господството на Манчестър Сити. “Гражданите ” още веднъж са супер любимци за шампионските почести, само че въпреки всичко най-малко към този момент “артилеристите ” се движат наедно с тях (или даже на моменти с лека преднина). Залог за шампионска купа на отбора от Северен Лондон върви с обещанието за погашение с коефициент от близо 6.00 в Winbet Online, тъй че в тази ситуация рискът си коства.

Най-непредвидима е борбата за купата в Испания и Италия. Вярно е, че в Серия А Наполи натрупа солидна преднина на върха, само че никой не си показва, че отборът на Лучано Спалети ще върви безпроблемно към “скудетото ”, без да бъде застигнат от най-малко един от триото грандове - Милан, Интер или Ювентус. Да не отписваме и столичните Лацио и Рома. Е, към този момент в Неапол живеят с фантазията за първа купа след епохата на несравнимия и непрежалим, само че прогноза в интерес на някой от съперниците има логичност, а и триумф при такова предугаждане носи съществено погашение - ставка към 6.00-7.00 за някой от миланските грандове, както и над 10 за всички останали.

Броят на действителните кандидати е стеснен в Испания, където след няколко по-необичайни сезона се завръщат към обичайното двуполюсно опълчване сред Реал Мадрид и Барселона. Любопитно е, че в последните кръгове преди паузата възможностите се обърнаха в интерес на каталунците, които другояче преди този момент изгубиха в Ел Класико. Това се дължи на грешките, които позволи Кралският клуб. Барса ще бъде водач по време на ваканцията, само че това пък дава опция да се потърси залог за купа на Реал. Сега е най-подходящият миг при коефициент в Winbet Online сред 2.00 и 2.50, другояче нищо чудно след Мондиал 2022 разликата да намалее и ставките още веднъж да се извърнат.

Световното състезание завършва на 18 декември, а в някои от водещите шампионати на Стария континент почивката след него ще продължи по-малко от две седмици. Можете ли да си визиите Висшата лига без кръг на Boxing Day (26 декември)? Едва ли. И фактически британското състезание ще се завърне една седмица след Мондиал 2022. В последните дни на годината на дневен ред още веднъж ще дойдат и мачовете от Испания и Франция. В Италия ще посрещнат 2023-та, преди да се завърнат към “калчото ”, само че и това ще стане още в самото начало на януари. Само в Германия обичайно зимната пауза е малко по-дълго. Но едно е несъмнено - след Световната купа футболните фенове няма да скучаят дълго в очакване на клубния сезон. А с опциите за игра на Winbet online въобще за каква досада приказваме?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР