Монделея Безуиденхаут от Палмерстън Норт в Нова Зеландия нашумя по

...
Монделея Безуиденхаут от Палмерстън Норт в Нова Зеландия нашумя по
Коментари Харесай

Да ти забранят да живееш в страната, защото си прекалено дебела

Монделея Безуиденхаут от Палмерстън Норт в Нова Зеландия нашумя по целия свят, откакто молбата й за непрекъснато престояване беше отхвърлена, защото нейният " прекомерно висок " показател на телесна маса я излага на огромен риск за здравето.

Южноафриканката сподели, че ѝ е било подредено от чиновниците на реда да отслабне с 30 кг или ще бъде изгонена от страната, която назовава дом през последните четири години.

Г-жа Безуиденхаут, на 36 години, обаче взема решение да апелира решението и получава особено изключение да остане преди година, откакто като отслабва с няколко кг и получава направление от персоналния си доктор, че е в положително здраве. Тя продължава да документира своето " пътешестване към отслабването " в обществените медии с вярата да въодушеви и други хора да получат такава поддръжка, каквато тя има от брачна половинка си Донован и двете им деца Дона-Лий (11 г.) и Деймиън (4г.)

Тя даже разкрива проектите си да стане plus size модел, въодушевена от южноафриканския фешън лейбъл Donna Claire. " Винаги съм желала да бъда модел, като дамите на Дона Клеър - даже кръстих щерка си Дона-Лий ", сподели тя пред южноафриканското списание You.
 Мелиса Хайсмит и историята на дамата, която е била отвлечена от детегледачката си и се събира още веднъж със фамилията си 51 години по-късно
Как една изчезнала жена се събра със фамилията си 51 години по-късно

Истинска история от Съединени американски щати

След смъква килограмите до 128, заетата майка в този момент тренира пет дни в седмицата, в това число с персонален треньор. Тя размишлява върху международното внимание, което притегли нейната история, която разказва като необичайно прекарване. Монделея упорства, че постоянно се е чувствала удобно в личната си кожа и споделя, че не е " обезпокоена от дебелаци, които ме карат да се усещам като нарушител. "

" Много е необичайно по какъв начин изцяло непознати разискват тялото ти. Винаги съм била по-голяма от другите хора и съм се приемала такава, какъвто съм. "

Жената обаче не крие, че загубата на тегло постоянно ще бъде част от нейното пътешестване и признава, че е имала доста битки по пътя. Няколко месеца откакто получава правото да остане, госпожа Безуиденхаут приказва за " нараненото " отменяне и големите вреди, които пренебрежението е имало върху живота и фамилията й.

" Радвам се освен за новото решение, само че и тъй като се почувствах в действителност изслушана и разбрана. Най-накрая някой в държавното управление видя моята страна на историята, без даже да се срещне с мен, по тази причина какъв брой старателно съм работила ", сподели тя пред Stuff през февруари. " Този развой беше в действителност сложен, повлия ни доста. Това, което се случи, беше мъчително. Сърцата ни към момента се лекуват, само че ние честваме успеха и чакаме ярко бъдеще. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР