Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла Мистичната

...
Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла Мистичната
Коментари Харесай

Монаси от Шаолин ще посетят България с два спектакъла догодина

Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла " Мистичната мощ на кунг фу " - на 22 и 24 февруари 2020 година в София и Варна, оповестиха уредниците от Loud Concerts.

Билетите за столицата са от 35 до 85 лева, а за Варна - от 25 до 60, според от местоположението в залите.

Повече от 1500 години именитите монаси от Шаолин са приети за майстори на силата. Вътрешната сила на индивида - Ки и нейното преодоляване, води до невероятни достижения, които наподобяват невъзможни за елементарните хора. Тя може да бъде блокирана или подтиквана посредством медитация и техники на дишане, тъй че да се изолира болежка или пострадване за къс интервал от време, а също по този начин може да бъде употребена и за лекуване. В манастира Шаолин, наоколо до свещената планина Суншан, дзен будистите стартират да практикуват физическо и духовно рационализиране още от най-ранна възраст.

Монаси от най-различни възрасти ще показват у нас историята на Шаолин посредством майсторски изпълнени физически извършения в група от 18 индивида, водени от своя възрастен преподавател. Те ще показват ненадминатото си кунг фу и ки гонг майсторство, реализирано с дълготраен труд.

Българската аудитория ще се потопи в тайните на китайската философия и легенди, мъдростта на дзен будизма и изумителни подиуми, реализирани с помощта на преодоляването на вътрешната ки сила.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР