Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява

...
Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява
Коментари Харесай

Монасите от Шаолин ще посетят България с два спектакъла през февруари 2020

Монасите от Шаолин са несъмнено събитие, което всякога впечатлява публиката с невероятните достижения на човешкия дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и показват своите изключителни умения. Следващата година, монаси от най-различни възрасти ще показват в София и Варна магията на Кунг Фу изкуството. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК , а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС . Гостуването на Монасите от Шаолин се провежда от Loud Concerts.
Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ влизат в продажба от през днешния ден, 2 септември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.
Ценовите категории за София са от 35 до 85 лв., а за Варна от 25 до 60 лв., според от местоположението в залите. Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
Повече от 1500 години именитите монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на силата. Вътрешната сила на индивида – Ки и нейното преодоляване, води до невероятни достижения, които наподобяват невъзможни за елементарните хора. Тя може да бъде блокирана или подтиквана посредством медитация и техники на дишане, тъй че да се изолира болежка или пострадване за къс интервал от време, а също по този начин може да бъде употребена и за лекуване. В манастира Шаолин, наоколо до свещената планина Суншан, Дзен будистите стартират да практикуват физическо и духовно рационализиране още от най-ранна възраст.
Двата спектакъла, на 22 февруари в София в НДК и на 24 февруари във Варна – зала ДКС, ще показват историята на Шаолин посредством майсторски изпълнени физически извършения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен преподавател. Те ще показват ненадминатото си Кунг Фу и Ки Гонг майсторство, реализирано с дълготраен труд.
Българската аудитория ще се потопи в тайните на китайската философия и легенди, мъдростта на Дзен будизма и изумителни подиуми, реализирани с помощта на преодоляването на вътрешната Ки сила.
Интерактивните спектакли ще оказват помощ на публиката да надникне в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична сила!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР