Монако ще възстанови разходите на феновете, които изгледаха на живо

...
Монако ще възстанови разходите на феновете, които изгледаха на живо
Коментари Харесай

"Монако" ще върне парите на феновете след унизителната загуба от ПСЖ

Монако " ще възвърне разноските на почитателите, които изгледаха онлайн гостуването на " Пари Сен Жермен ". Тимът от княжеството беше детрониран като футболен първенец на Франция след унизителната загуба с 1:7 на " Парк де пренс ".

" Монако " реши да компенсира червено-белите почитатели, които бяха в браншове за посетители на мача с ПСЖ. Уреждането на споразуменията ще стартира при започване на седмицата ", оповестиха от клуба.

" Монако " можеше да отсрочи празненствата в Париж с още най-малко два кръга, само че вместо това позволи една от най-тежките турнирни загуби в историята си. Пет кръга преди края на сезона " монегаските ", които разпродадоха съвсем всичките си звезди през лятото, изостават със 17 точки от ПСЖ, а задатъкът им в борбата за място в Шампионската лига беше скъсен на четири точки.

" За нас това е злополука. Единствените, които бяха на равнище, бяха нашите почитатели, за които им благодарим. Ще създадем всичко по силите си да ги накараме да се гордеят с нас в идващия мач. Бяхме изпратени в нокдаун, само че не сме нокаутирани. От нас зависи да приключим мощно сезона и да заемем второто място. Очаквам мощен отговор от играчите против " Гингам " в събота ", съобщи вицепрезидентът на " Монако " Вадим Василиев.

Старши треньорът Леонардо Жардим съобщи, че загубата в Париж ще остане доста мъчителен спомен. " Този мач ще остане вечно в съзнанието ми. Това е най-голямата ми загуба като треньор. Сега би трябвало всички - играчи и щаб - да поставим повече старания, с цел да вдигнем равнището ", сподели португалецът, който предходната година изведе тима до първа купа от 17 години и до полуфинал в Шампионската лига.

" Монако " позволи трета загуба в три мача с ПСЖ през този сезон. Парижани завоюваха с 3:0 във финала за Купата на лигата в края на март и с 2:1 в първия турнирен мач през ноември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР