Монако не съумя да продължи възхода си в класирането на

...
Монако не съумя да продължи възхода си в класирането на
Коментари Харесай

"Монако" не се приближи до лидерите в Лига 1 след грешка срещу "Анже"

" Монако " не съумя да продължи възхода си в класирането на Лига 1. Тимът от Лазурния бряг имаше опция да се приближи до челната тройка, само че се провали при гостуването на " Анже " в Северна Франция. Срещата приключи при нулево тъждество, което е надалеч по-полезно на домакините.

Отборът на Стефан Мулен удържа резултатното нахлуване на " монегаските ", водено от Уисам Бен Йедер и Ислам Слимани, спирайки своята отрицателна серия от три следващи загуби.
" Мец " спря " Олимпик " Марсилия (ВИДЕО) Изненадата на кръга
Най-интересните положения в срещата пристигнаха след почивката, а по-добрите благоприятни условия за гол създадоха играчите на " Анже ". Брилянтни изяви на вратаря Бенжамен Льоконт при изстрели на Сада Тиуб, Рашид Алиуи и Анжело Фюлжини обаче разочароваха почитателите по трибуните на " Реймон Копа ", които със специфична хореография означиха 100-годишнината на клуба.

" Анже " продължава да е най-ниско резултатният тим в шампионата от началото на октомври - интервал, в който е вкарал едвам 4 гола. Но също по този начин към момента е измежду най-силните домакини в шампионата, като е позволил единствено две загуби в 10 дуела на " Копа ".

" Монако " за пети път през сезона не означи попадение в собствен мач, записвайки първо тъждество от 21 септември насам. " Червено-белите " не надиграха " Анже " в две срещи през предишния сезон и в този момент още веднъж бяха спрени от същия конкурент. До края на годината за " Монако " предстоят две семейства на " Лил ", до момента в който " Анже " гостува на " Нант " след седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР